Halo 5 - várni kell a pályaszerkesztőre, de megéri

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 7.
  • Hír
Link másolása
A Forge mód nélkül érkezik majd október végén a Halo 5: Guardians, de az előzetes információk és látnivalók alapján megéri majd egy kicsivel többet várni a játék pályaszerkesztőjére.

Habár az Xbox One-exkluzív Halo 5: Guardiansra már csak október 27-ig kell várni, egy hiányossága biztosan lesz: a Forge mód, vagyis a pályaszerkesztő kimarad belőle, és csak valamivel később, decemberben fut be egy ingyenes frissítésként. A szerkesztőt később szolgáltatásszerűen támogatják majd, fizetni a továbbiakban sem kell érte.


A 343 Industries szerint a Forge Halo 5-ös változata hozza a legtöbb változtatást a mód történetében, és ahelyett, hogy beérték volna néhány új fícsörrel, inkább alaposan átvizsgálták a szerkesztő minden elemét, hátha találnak rajta finomítandó részt. Ennek megfelelően javult az irányítás, szabadabbá tették a kamerakezelést, és kapunk egy csomó új tárgyat, tárgytípust is. Érdemes átfutni a fejlesztők idevágó blogposztját, ahol nem győzik sorolni az újdonságokat.

4.
4.
Paint
#3: Én nem arra gondoltam, hanem arra, hogy a fejlesztők már nem tudják normálisan kiadni a játékokat, hanem kiadják félkészen, és a többi meg DLC-ként jelenik meg.
3.
3.
supair
Itt minden DLC ingyenes lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...