Leállhat a Battlecry fejlesztése

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 8.
  • Hír
Link másolása
A Bethesda maga ismerte el, hogy gondok vannak a projekttel. Nagyon úgy néz ki, hogy most azt mérlegelik, mit tudnak tenni azért, hogy megmentsék, ami azért nem túl biztató előjel.

A multiplayerre kihegyezett Battlecry tavaly mutatkozott be, és azóta nagyjából annyira sikerült megszerettetnie magát, hogy az E3-on senki sem értette, miért húzza az időt ezzel a játékkal a Bethesda a Fallout 4 bemutatója előtt.

Nos, mint kiderült, ez a legkisebb baja a címnek, a Bethesda ugyanis maga ismerte be, hogy gondok vannak a projekttel, és egyáltalán nem biztos abban, hogy képes megfelelni azoknak a céloknak, amelyeknek meg kellene felelnie. Jelen pillanatban azon ötletelnek a cégnél, milyen javításokra lenne szükség ahhoz, hogy a Battlecry megfeleljen a cég minőségi elvárásainak, ami egyértelműsítve nagyjából a következőt jelenti: ha nem találnak ki valamit a srácok, a játéknak vége.

A Battlecryt egy direkt erre a címre összerakott fejlesztőcsapat, a Battlecry Studios hegeszti. Nincs egyszerű dolguk, hiszen a közeljövőben több ígéretes multiplayer játék is érkezik, elég megemlíteni az Overwatchot vagy a Battlebornt. A Battlecry bétatesztjére mindenesetre még lehet jelentkezni.

3.
3.
Drazhar
Ez tipikusan az a cím ami a lőtéri döglött kutyának sem hiányozna.
2.
2.
PaprikaJancsi
Egy kalap szarnak tűnik az egész, feleslegesen szenvednek vele. Senkit sem érdekel.
1.
1.
McDuff
a teljes érdektelenséget mi sem mutatja jobban hogy már 5 órája kint van a hír de még senki nem szólt alá...sztem nyugodtan elengethetik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...