Ezt tudja majd a Mordheim: City of the Damned

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 10.
  • Videó
Link másolása
Már jó ideje nem került szóba a Mordheim: City of the Damned, a Warhammer világában játszódó körökre osztott alkotás, pedig a Rogue Factor serényen dolgozik rajta. Most az anyag főbb funkcióit vesszük sorra.

Egy négyfős csapat felett vehetjük át az irányítást a Mordheim: City of the Damnedben, hogy megszerezzük a valaha jobb napokat látott város felett az irányítást. Negyedről-negyedre haladunk előre a dicsőségért, és persze a lezuhant üstökös után maradt értékes erőforrásokért.


Négy frakció közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat: ezek a Sisters of Sigmar, a Possessed, a Skaven és a Mercenaries. A harcok körökre osztottak lesznek, új egységeket toborozhatunk, fejleszthetjük őket, s minden sikeres küldetés után tapasztalatot szerzünk.

A játékban egyjátékos kampányt is találunk - mind a négy frakció egyedi küldetésszálat kapott, míg az online csaták véletlenszerűen generált térképeken zajlanak.

Az Early Access-verziót pozitívan fogadták a játékosok, így joggal bizakodhatunk, hogy a november első heteiben PC-re megjelenő Mordheim: City of the Damned az idei év egyik meglepetése lehet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...