Az új BMW M2 is benne lesz az új NFS-ben

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 14.
  • Videó
Link másolása
A bajor autógyártó nemrég jelentette be a BMW M2 Coupét, az Electronic Arts pedig gyorsan lecsapott a lehetőségre, így ez a verda is bekerül az új Need for Speedbe, aminek egy külön trailert is szenteltek.

A Need for Speedben debütál elsőként a BMW M2 Coupé, már ami a videojátékokat illeti. A friss és ropogós autócsoda csak arra vár, hogy jól meghúzassuk az éjszakai illegális autóversenyeken.

A játék november 3-án landol Xbox One-on és PS4-en, majd tavasszal PC-n is. Az új Need for Speedről ebben az előzetesünkkben gyűjtöttük össze a legfontosabb információkat.

24.
24.
winhate
Full arcade....
Grafika első ránézésre hasraesősnek tünt.

Itt kezdődik az autózás:
Project Cars , Assetto Corsa
22.
22.
m3gtr
#17: Köcci atessszszsz eszt a fntacticus viddeóót a leddccddc villágítáccó lambókról igazán léllegzet ellállító :D Hát pont a te agyi szintednek készülnek az ilyen fantasztikus autós játékok.
21.
21.
m3gtr
#20: Ja még azt el felejtettem hogy lehet benne 300-al driftelni hülye gyerekek :D
20.
20.
m3gtr
#8: "Megveszem én is mert el lehet vele szöszölni a sok beállítással. Végre egy csomó tunning opció lesz benne"
Jaaa ez a lényeg egy autós játéknál :D Az meg nem hogy kormánnyal is irányítható legyen, egy újabb fos 3 éveseknek.
19.
19.
br1Koo
#15: Ezeket a videókat én is néztem már, de nekem túl sok csicsa van az autókon. Szerintem egy szimpla elegáns fekete festés, egy színnel ami egy csíkban jelenik meg az autón, plusz egy szép neon megvilágítás alul, vagy csak elől aztán puszi.
18.
18.
Buggy
#11: Azért kell Lambo meg Ferrarri, hogy lenyomd a régi suffni tunningolt suprával. Ez azért elég sokat dob a feelingen. :D
17.
17.
atesz89
Még 1 videó! Lambókról Led világítással: https://www.youtube.com/watch?v=yQfE4SzEjqg
16.
16.
McDuff
#9: hát ha neked ez egy rakat szar grafikailag,akkor a te ízlésed van ott ahol sose süt be a nap. tényleg mindig van olyan akinek semmi sem elég jó. NFS még nem volt ilyen szép! élő felvételekből képes úgy átmenni gameplay-be hogy elsőre fel se tűnik!
Kíváncsi vagyok tényleg hogy nálad hol kezdődik a szint. Ha neked ez egy rakat szar, akkor gondolom a Project Cars csak simán szar, egy Forza vagy Drive club meg a kevésbé szar. Nah de mi neked a jó? Grafikailag értem.
15.
15.
atesz89
Morohoshi San nevével is adják el a játékot itt megnézheted hogy a neon nagyon is diavatban van az más hogy magyarországon nem látsz mert tiltva van, esetleg a neon felváltotta a led. De sztem ugyanúgy megvan. Ebben a videóban lambok vannak tele neonnal https://www.youtube.com/watch?v=3tBnupnQxYg meg egy r7 morohoshitól https://www.youtube.com/watch?v=f8kl3rOG-HQ. Amúgy a mit akartok grafikában jobbat? Sztem jelenleg nem igen van szebb autós játék, még talán a driveclub sem szebb, talán az esős részben igen. Annyi hogy a filmes hatás miatt szemcsés, viszont sztem az kikapcsolható lesz a teljesben.
14.
14.
Mekee85
A grafika elmenne...
Ha igy nézne ki mint itt meg az összes videoban/képben, de nagyonnem.
Ennek ellenére jolesz ez, bàr màr erösen gondolkodom h kell-e day1, vagy ràér hasznàltan.
Beta bejött, irànyitàssal nincs baj, àrkàdnak elmegy, de nemis vàrok tøbbet, grafika az nagyon sovànyka, a hangok meg mocsokjok.
A vàros az halovàny, plusg az esö néha elàllhatna meg felszàradhatna az ut attol hogy àllando sötétségbe vagyunk :)
13.
13.
simon 555
#10: Ez a korral járt. A mai tuning autó kultúrába ezek a dolgok már nem menők.
Gondolom azért a hírességek a tuning világból tudják mi merre hány.
12.
12.
br1Koo
#9: de ez hát ez hát aztán ez aztán hát ezaztán nagyon szar ez aztán fú de rossz ez ez hát ez ú aztán hát
11.
11.
atesz89
+ egy lambot és egy ferrarit hova akarsz még tuningolni? Nem értem ilyen helyre minek berakni a luxusautókat.
10.
10.
atesz89
Nincs neon, nincs audi, nincs rajtoltatás hanem bedob a versenybe. Ami igencsak visszavesz a underground hangulatból, emlékszem nagyon jó volt mikor begurultál a rajthoz két oldalt tuningautók sorakoztak a versenyzők mellett, majd hamarosan besétált a csaj h rajtoltasson, addig lehetett nyomni a nitrot a kocsi oldalán mint Brian a H I 2-ben. A zenék sem olyan jól eltaláltak mint undergroundban. Az egész grafika olyan szemcsésnek hatott.
9.
9.
Norbaa
Hová raktárok az ízléseteket... mocskosul szép játék? Ez? Hát ez egy rakat szar már bocsánat. Szerintem 6 éves korom óta játszok autós játékokkal.. de ez hát ez egy vicc. Mind grafikailag, mind irányítasilag. Sok a tuning lehetőség és beállítás, de ezt csak és kizárólag a speedhunters-es srácoknak köszönhetik. 1 órát bírtam ki a bétával, volt pár jó zene.. ennyi amit értékelni tudnék a játékból...
8.
8.
Angelwing
Lesz benne régi BMW is ami ebben a trailerben nem szerepel. Béta kipróbálva. Megveszem én is mert el lehet vele szöszölni a sok beállítással. Végre egy csomó tunning opció lesz benne. Jó kis árkád játék lesz ez! Nekem bejön!
7.
7.
PaprikaJancsi
6.
6.
br1Koo
Mocskosul szép ez a játék, és szerintem végre kapunk egy fasza Underground 3-at :)
5.
5.
Hunszi
most állandó jelleggel esni fog ebben a játékban vagy mivan?
3.
3.
Gykrizsi
#2: Hát rosszul hiszed. Bár egyéni vélemény, de én a beta-t 30 perc múlva töröltem. Egyébként a Rivals-t is ők készítették, és az is egy nagy szar volt.
2.
2.
medson
Minnél több videót nézek erről a játékról annál inkább úgy érzem hogy végre az NFS jó kezekbe került :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...