Jövő év elején jön a Dying Light: The Following

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 15.
  • Megjelenés
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy egy évvel az alapjáték megjelenése után kerül boltokba a Dying Light első nagyobb kiegészítője, a The Following. Az új trailer mellett a Techland pontosított egy kicsit a dátumon.

A minden eddiginél nagyobb bejárható területtel és vezethető járművekkel operáló kiegészítő csak 2016 első negyedévében lát napvilágot a Techland szerint. Ez annyi jelent, hogy a Dying Light-fanatikusoknak egy évet kell várnunk az első nagyobb DLC-re.

A csomag önállóan 14,99 dollárba kerül, de része a szezonbérletnek. Itt a friss és ropogós előzetes:

13.
13.
noh, ezt lehet meg is veszem majd :)
most tolom az alapjátékot, witcher 3 után álltam neki.
szerintem állat, a hangulat király, a zene szuper, nehézség is megfelelő.
az a titka, hogy nem kell ráfeküdni és egyben kitolni. mellék küldetéseket is lehet szépen csinálni, hogy fejlődjön a karakter.
ráadásul multiban még külön adja neki, sőt, igazából úgy a legjobb szerintem.
12.
12.
godach
#11: Én, szerencsétlenségemre ilyen sorrendben toltam: DI, Daying Light, DI Epidemic, DI Riptide. Így érződött igazán a fejlődés és az amatörizmus. DI és DIR nagyon jól kinéző játék volt. Mindaddig, amíg ki nem próbáltam a DL-t. Ajánlom mindenkinek. Itt tényleg látszik, ha egy stúdió fejlődik. ala Yager!
11.
11.
shooter1234
#6: Én alapból úgy álltam neki hogy a dead island után ez is totál unalomba fog fulladni és kb 2 óra játék után kezdett el érdekelni és megtetszeni. Persze előszőr én sem vettem meg, csak utána, miután toltam jó pár órát. A season pass meg tényleg tartalmas, nem csak skineket hanem egyéb kihívásokat, vagy másképpen fogalmazva mellékküldetéseket is adtak ezidáig.
8.
8.
Spectrum
#5: Pedig ez eszméletlenül jó játék. Hatalmas hangulata van.
7.
7.
zsocc-nrg
Az év egyik legjobb játéka! Alig várom a DLC-t :)
6.
6.
godach
#5: Adnod kellett volna neki egy kis időt. Persze, ha alapból pesszimistaként ugrik neki az ember, akkor biztos nem fog neki tetszeni, de azt hiszem, pont ez a 2-3 óra a vízválasztó a játéknál. Ott már kezdesz fejlődni, indulnak a dolgok is befelé...
5.
5.
XuChi
Én kB 2-3 óra alatt ráuntam. Totál egyhangú terep, unalmas küldetések.
4.
4.
Ecneb
#3: A játék tényleg jól sikerült, imádtam mind a 3 napot amit haverommal összerohangáltunk, viszont egyáltalán nem mondható rá hogy iszonyatosan sok a felfedezhető terület benne.
3.
3.
Rabit Wars
Nagyon várom már, most kb. egy hete vettem meg az alap játékot Ps4-re, iszonyatosan tetszik orrvérzésig tolom ahogy időm engedi , bár még nem vittem végi....., Batman Arkham Knight után ez az a játék ami lefoglal hosszú távon az ilyen sandbox típusú játékok között!
Egyszerűen nagyon jól rakták össze az egész gamet, kíváncsi leszek mekkora lesz a bejárható terület a kiegészítőben, az alap játékban iszonyatosan sok felfedezhető terület van meg annál több összeszedhető cuccok, teljesen magába szippantott a stílusa a játéknak! :D
2.
2.
shooter1234
Február köré saccoltam a megjelenést, egész jól tippeltem. Meg örülök hogy ez is része a season pass -nak, Így megérte megvenni.
1.
1.
godach
A Techland ismét nagyot alkotott ezzel a Dying Light-al. És ennek is igazi, kiegészítő szaga van ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...