Tíz percig mozog az Adr1ft

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 17.
  • Videó
Link másolása
Az Oculus Rift nyitócíme lesz a Three One Zero játéka, amely 2016 első negyedévében jelenik meg. Biztos, ami biztos, a fejlesztők ezt egy trailerben is tudatosítják bennünk, pluszban némi gameplaynek is örülhetünk.

A fejlesztők által csak FPX-nek (first person experience-nek) titulált játékban egy asztronautát alakítunk, aki egy katasztrófa következtében elpusztult űrállomás egyetlen túlélőjeként próbál meg boldogulni. Nem túl hosszú, de annál velősebb játékra számíthatunk, amely kiválóan prezentálja a virtuális valóságban rejlő lehetőségeket.


Az Adr1ft - ahogyan azt azt a fenti trailer is előrevetíti - 2016 első negyedévében érkezik PC-re az Oculus Rift nyitócímeként, de lesz belőle Xbox One-os és PS4-es változat is.

Az Unreal Engine 4-gyel hajtott produktum most 10 percig mozog:

6.
6.
Gravity calling... :D Klúni meg forog a sírjában... No de csak azért, mert a bullok túlélte... Rendkívül fantáziadús egy alkotás és nem, senki sem ez miatt fog venni okuláriuszt, :D
5.
5.
Goaulds
#4: Igazán nagyot repülős és űrhajós szimulátorban üt ahol térben kell nézelődni...utána tény az autós játékok jönnek ahol lehet igazán jól használni.
4.
4.
Ruga
Szerintem az oculus autós szimulátoroknál fog hatalmasat ütni, mert ott a fizikális és a virtuális térben is fogod a kormányt és nyomod a pedált (persze ha van), míg a mászkálós játékoknál a kontroller azért visszahúz az átélésből.
3.
3.
simon 555
#1: Szerintem van fúvóka. Amikor megy akkor hallani. Meg mutatja, hogy fogy a levegőd olyankor amikor mozogsz, szóval szerintem azt használja.
2.
2.
godach
Nagyon tetszik, szó se róla, de a sok csillivilli grafika mellett lassan elérhetnénk arra a szintre, hogy végre törjenek, repedjenek, és hajoljanak a cuccok. Igazán nem nagy kérés, csak kicsit rá kellene már erre is gyúrni.
1.
1.
Dízel
Szép, látványos, a zene 10/10.
De mitől tud lavírozni az űrben bármilyen levegőfúvóka nélkül?
Persze tudom ez csak egy tech demo lesz a Oculusthoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...