Decemberben jön a PC-s Lightning Returns

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Noha a Square Enix eredetileg őszre ígérte a Lightning Returns: Final Fantasy XIII PC-s verzióját, a portolást végző csapatnak kell még némi extra idő a polírozásra. A premier így csak decemberben várható.

Nyár óta tudjuk, hogy a Final Fantasy Type-0 mellett a Lightning Returns: Final Fantasy XIII is megjelenik számítógépekre. Akkor a Square Enix őszre tippelte a megjelenést, ám most a JRPG producere, Yoshinori Kitase a Twitteren erősítette meg, hogy a port csak december folyamán érkezik.

Az indoklás szerint már a munkálatok végén járnak, de egy kicsivel több időre van szükségük a befejezéshez. Ezzel együtt elnézést kért a PC-s rajongóktól, és megígérte, amint pontosabb dátummal tud szolgálni, azonnal jelentkezni fog.

A történet szerint az emberiség végnapjai meg vannak számlálva. Az apokalipszis a küszöbön áll, ám a rózsaszín hajú szépség, Lightning szembeszáll a kárhozattal és isteni parancsot követve akarja megmenteni a világot.

5.
5.
Drazhar
#4: Én pedig pont mire elértem ehhez a részhez akkor lett tele nálam a "cuki-japán"-o-meter, és és kb 15 perc után rájöttem, hogy e nélkül az epizód nélkül megleszek már valahogy.
4.
4.
DON GONDOCS
A 13 sorozatból ez sikerült a legjobban. Mármint a harcrendszer végre olyan lett amit vártam a sorozattól.
3.
3.
godach
Nem kell ám lehúzni ezeket a sorozatokat. Bár általában sablonos sémákra épít, mindig vannak benne remek húzások, megoldások, amik kiemelik a középszerűségből. Elég jó csavarok, és olyan személyiség megvalósítások, amik könnyen érzelmi reakciókat, sőt olykor még ingadozó imádatot/utálatot is kiváltanak az emberből.

Csodás sorozat volt ez, ami még ha nem is kapcsolódott össze, mindig ismerős valahonnan, viszont változatos és tele van ötletekkel. Persze lehet nem szeretni, de ne járjunk már csak ezért játékoldalakra, hogy mindenütt csípőből utáljuk.
1.
1.
XuChi
A sztori olyan izgalmasnak hangzikmint egy pohár kakaó, de romlott tejből!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...