Overwatch - konzolokra is megjelenik?

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan bejelentést még nem tett a Blizzard, de az Overwatch hivatalos oldalának forrásában található leírás szerint nem csak PC-re, de konzolokra is megjelenik majd a multiplayer-orientált shooter.

Ugyan a Blizzard eddig csak PC-re erősítette meg online lövöldéjét, az Overwatchot, most mégis úgy tűnik, hogy a csapatalapú shooter konzolokra is meg fog jelenni. Erre a játék hivatalos oldalának forráskódjában talált leírásból lehet következtetni, ami ha nem is tekinthető megerősítésnek, azért azt jelentheti, hogy az idei BlizzConon talán bejelenti a Blizzard a konzolos - jó eséllyel PS4-es és Xbox One-os - átiratokat.

A hősök egész garmadáját felvonultató Overwatch hamarosan megnyitja a több fázisból álló bétateszt kapuit. Az első, leginkább az Egyesült Államokra koncentráló, szűk körnek lehetőséget biztosító próbakörre október 27-én kerül sor, amit a november 6-i BlizzCon után több körben indított nyílt hétvégék fognak követni.

11.
11.
Paint
Szerinrem is felesleges a PC exklúzivitás ennél a játéknál, főként, hogy a grafikus motor minden platformot támogat.
10.
10.
GPeti07
Mindenhol biztos tényként közlik, hogy az OW már most jön konzolra. Mindezt egy nem bizonyítható képre alapozva. Lehet hogy igaz, de lehet hogy kamu az egész.
http://playoverwatch.hu/hirek/konzolos-megjelenes
9.
9.
PaprikaJancsi
#1: Én egy Hearthstonenak is örülnék konzolokra. Jó pofa lenne. :)
8.
8.
PaprikaJancsi
#7: Ez valami kifogás arra, hogy beszóljál mindenkinek, mint valami paraszt.
7.
7.
zsocwargear
#6: #6 Nyugi öcsi, Én már akkor is játszottam, amikor te valószínűleg még gondolat sem voltál... :)
6.
6.
Gykrizsi
#4: Sose értettem, hogy mi a jó abban, ha ilyen gyerekek megszületnek... értem én, hogy hülye vagy, de akkor legalább maradj csöndben. Remélem legalább különleges iskolába pakolnak majd.
5.
5.
#4: Elvakult PC fanboyként nem értheted meg sosem...
4.
4.
zsocwargear
Sose értettem, hogy mi a jó abban, ha konzolra adnak ki FPS-t... értem én, hogy auto-aim, de akkor is elveszik az egész reflexjáték öröme. Remélem legalább külön szerverekre pakolják majd őket...
3.
3.
kamgecam
#2: +1
Nagyon reméltem hogy így lesz mert bár a Battleborn is hasonló,nekem az Overwatch sokkal jobban bejön és igényesebbnek is tűnik.
2.
2.
Gykrizsi
Örülnék neki, jó lenne konzolra is egy ilyen Team Fortress játék.
1.
1.
Ezt a bemutatókor is gondoltam már, hogy majd hülye lesz kihagyni a konzolt a Blizzard :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...