Késik az új Tony Hawk előző generációs változata

Link másolása
Eredetileg november 10-én kellett volna, hogy megjelenjen a Tony Hawk's Pro Skater 5 előző generációs változata - az Activision most bejelentette, hogy határozatlan időre elhalasztják a címet.

Október elején jelent meg a patinás Tony Hawk's Pro Skater-sorozat ötödik része Xbox One-ra és PS4-re, azonban a játék borzalmasra sikerült. Nem csak hogy rossz, de mellé még bugos is, valamint máig rengeteg a technikai probléma vele. A játék előző generációs változata elvileg bő két hét múlva jelent volna meg, azonban az Activision csak most jelentette be, hogy elcsúsztatják a kiadást.

A kiadó tájékoztatása szerint a fejlesztők egyelőre arra összpontosítanak, hogy kijavítsák az Xbox One-os és PS4-es változatok hibáit. Rossz ómen, hogy az Xbox 360-as és PS3-as változatok határozatlan időre lettek elhalasztva, így nem tudni, végül mikortól lesznek megvásárolhatóak. Az előző generációs kiadások egyébként megvágva érkeznek, mivel technikai okokra hivatkozva az online multiplayer módot kivették a fejlesztők.

4.
4.
KeXxX
Úgyse vette volna meg senki.
3.
3.
valti61
#2: Mármint XO meg PS4-re nem kellett volna így kiadni.
2.
2.
valti61
Ne is adják ki.
Nem is kellett volna legalábbis így.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...