Elkészült a Fallout 4

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 24.
  • Hír
Link másolása
Aranylemezre került a Bethesda Game Studios szerepjátéka, azaz már semmi sem ment meg minket attól, hogy három hét múlva a boltokba kerüljön a Fallout 4. Oké, egy nukleáris világvége talán.

A nukleáris háborúban elpusztult Boston és környéke most már biztosan megnyílik előttünk november 10-én, hiszen a Fallout 4 munkálatai befejeződtek. A fejlesztők a Twitteren kürtölték szét a jó hírt az alábbi kép társaságában:

A projekt munkálatai a Skyrim 2012-es megjelenése előtt már kezdetüket vették, azaz a srácoknak nagyjából négy évük volt összerakni a várva-várt posztapokaliptikus szerepjátékot.

A gépigény mellett figyelmedbe ajánljuk azt a tényt is, hogy PC-n mindenképpen szükségünk lesz internetkapcsolatra a játék telepítéséhez.

A platformok: PC, PS4 és Xbox One.

51.
51.
br1Koo
Volt már egy cikk ami alá leírtam(és többen egyettértettek velem), hogy már az Oblivion-ban nem találtam az állam, olyan változatosak voltak a mellékküldetések. A Fallout 3 úgyszintén változatos volt, és soha nem fulladt unalomba a New Vegas-ról nem is beszélve. Esküszöm fel nem fogom ezeket az ostoba, provokatív és primitív kommenteket amiket itt látok, de gratulálok hozzá.
48.
48.
p3ti
#42: Ja Xboxos híreknél is unalmas olvasni a savanyú hozzájegyzéseidet - akkor most mit játszod az önérzetest?
47.
47.
p3ti
Utóbbi évek legjobban várt játéka számomra. Néha azt érzem hogy ennyi év játszás után teljesen kiégtem, és tényleg nagy szó hogy ennyire várok valamit. Limited előrendelve, Fémtok előrendelve.
46.
46.
h.jozsa
De jó lenne magyar felirat!
44.
44.
kamgecam
#42: Ok ne hozzuk fel a Witcher-t de akkor te se hordjál össze ordas baromságokat a fejlődési rendszerről,és főleg ne a harcrendszerről ami borzalmas volt a Skyrim-ban.Annál még a W3 harcrendszere is jobb pedig az pont a gyengesége.
Skyrim-al a világ hangulata miatt játszottam,a W-t a történetéért.

De abban igazad van hogy szívesebben olvasnék a Fallout-ról a komment szekcióban is mint ezt a sárdobálást amiben itt élvezkedtek.
Egyébként most játszok a Wasteland 2-vel ps4-en és nagyon élvezem.Előkészíti a terepet a Fallout 4-hez! :)
41.
41.
kamgecam
Nem férhet meg ez a két játékfejlesztő és a két játék egymás mellett?Hmm?
Van amiben jobb a W3 mint a Skyrim?.....
Naná!
Van ami a Bethesda játékában kiforrotabb,jobb?
Hát persze!

Mindkét játéknak meg van a maga létjogosultsága és az egyik ragyogása sem homályosítja el a másikét.A Skyrim anno egyedülálló dolgot hozott ahogyan ezt most a Witcher 3 hozta vitán felül.Egyik sem tökéletes játék mégis mindkettő mestermű.

Most pedig jön a Fallout 4 és remélhetőleg leesik mindenki álla.(aki játszik)
40.
40.
Spectrum
#29: Neked valami komoly mentális problémád lehet.
37.
37.
#24: Gyakorlatulag tény, hogy a Wtcherben elképesztően el van kúrva a szintezés, gyakorlatilag amatőr RPG-kben különbül van megcsinálva.

A játék óriáis hiányossága pont ez.
32.
32.
godach
Srácok. A Witcher 3 hatalmas pozitívum volt a játékosok életében. A Fallout 4.-et, meg várjuk már, a 3 megjelenése óta. Nehogy már valami flamewart indítsatok erre itt nekem.
Én személy szerint, nagyon örülök, hogy sikeres lett a W3 és az MGS5.-mek is örültem volna. Pont emiatt a két cím miatt, "remegek" kicsit, mert egy hónap alatt látható volt, hogy két esélyes a dolog.
Inkább mindenki igyon egyet az egészségünkre ;)
29.
29.
dzsiádzsó
#20: Szerintem is a legtöbben nem látják át, mennyivel több és részletesebb meló volt a játékkal, akik ezt nem veszik észre azoknak meg valószínű ez nem is számít, menjenek a mainstream mocsokkal játszani és mélyüljenek el a CoD csodásan kidolgozott részletekig reszelt storyjában...
Én úgy érzem idejöttek a Witcher fanok, mert hack and slash-nél kicsit kidolgozottabb harcrendszerhez nem voltak elég jó játékosok, aztán itt próbálják lehúzni a TES és Fallout szériát, inkább néznék meg azt a szörnyűséget, ami az agyonistenített Witcherük volt régebben...
19.
19.
kamgecam
A Witcher 3 vagy a Fallout 4 lesz az év játéka ide a rozsdás bökőt!
Witcher 3,eszméletlen változatos küldetések hatalmas világ.
Fallout 4 az új sztori-orientált,nyitott világú,nukleáris,valósághű legó. :)
14.
14.
kamgecam
"Aranylemezre került a Bethesda Game Studios szerepjátéka, azaz már semmi sem ment meg minket attól, hogy három hét múlva a boltokba kerüljön a Fallout 4. Oké, egy nukleáris világvége talán."

Én ezzel nem viccelődnék,...sajnos ez nagyon könnyen valósággá válhat.
8.
8.
godach
#7: Bethesda játékokat szereted? A szabadságot? Mellékküldetések tömkelegét? Felfedeznivaló helyszínek százait? Tápolást? Világvégét? Mutánsokat? Változatosságot? Ötletességet?
Mert ha igen, akkor ez is tetszeni fog. :D
Csak azt sajnálom, hogy a 3-at és DLC-it kihagytan ;)
7.
7.
logic5
Ez lesz az első Fallout-om. Kiváncsi leszek...
6.
6.
Simonus18
Fantasztikus lesz, már a Fallout 3 is az volt számomra ... talán a Bethesda az akiktől a minőséget el lehet várni nyugodt szívvel.
4.
4.
godach
#3: Nekem, talán a kis procimat megpörgeti, de a többinek elégnek kell lennie. De mindegy is, csak jöjjön ;)
3.
3.
br1Koo
#2: Esküszöm szívemböl szóltál, de nálam ez talán azért van, mert most tudom hogy van hozzá erös gépem is, így semmi nem lehet útjába annak hogy nekiugorjak az elsö napon :)
2.
2.
godach
Nem is tudom mikor vártam ennyire egy játékot utoljára. Talán a GTAIII-at, a megjelenésekor. Vagy az Obliviont és Gothic III-at, az előző részeit játszva. Nem. Nem is.
Ennyire még nem vártam semmit sem.
1.
1.
Formula1fanatic
Dícséretes. Ezen pedig jót röhögtem, több ilyen kellene: "Aranylemezre került a Bethesda Game Studios szerepjátéka, azaz már semmi sem ment meg minket attól, hogy három hét múlva a boltokba kerüljön a Fallout 4. Oké, egy nukleáris világvége talán."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...