Félmillió kópia kelt el a Pillars of Eternityből

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 26.
  • Hír
Link másolása
Az Obisidian közösségi finanszírozásból készült régivonalas szerepjátéka újabb mérföldkövet ért el: már világszerte 500 ezer példány kelt el a Pillars of Eternityből. Bár nem tűnik soknak, egy ilyen rétegjátéknak pont megfelelő.

Világszerte több mint 500 ezer példány talált gazdára a márciusban megjelent Pillars of Eternityből - jelentette be az Obsidian Entertainment. Ebbe a számba beletartoznak azok is, akik a Kickstarteren támogatták szerepjátékot, illetve azok is, akik a digitális verzióba ruháztak be.

Bár az 500 ezer eladott példány nem tűnik soknak, arra pont elegendő, hogy tudjuk, van még igény igazi hardcore szerepjátékra.

Amellett, hogy javában készül a kétrészes The White March expanzió befejező darabja, a fejlesztők később sem állnak le az RPG támogatásával, elvégre további bővítmények is várhatóak a jövőben.

Az Obisidian vezérigazgatója, Feargus Urquhart szerint a Pillars of Eternity fejlesztése "az egész életét megváltoztatta mindenkinek, aki dolgozott a játékon". A tény, hogy több mint félmillió emberhez jutott el a cím, nagyon hízelgő a számára. Urguhart megköszönte a rajongók támogatását, és megígérte, hogy tartogat még meglepetéseket Eora világa.

3.
3.
DarkLord
Ez a játék is bizonyította, hogy van igény a minőségi "letűnt" kor játékaira. A BG-nél nem volt jobb, de szinte tökéletes játék lett. Szerintem baromi jó szám ez a mai világban egy ilyen rétegjátéktól.
2.
2.
Terawatt
Én is nemrég szereztem be a játékot és le a kalappal a fejlesztők előtt. Nagyon igényes az egész játék és ordít belőle a hangulat. Életveszélyes mennyiségű szöveg ami a játékban van szintén minőségi lett és tele van érdekességgel. Interaktív könyv a játék mondhatni. :)
1.
1.
Cellator
Imádom minden másodpercét, és boldog vagyok h egyike lehetek ennek a félmillió embernek! Csak így tovább ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...