Az alkotók feltámasztanák a Darth Maul-játékot

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 26.
  • Hír
Link másolása
Még 2010 folyamán a LucasArts és a Red Fly Studio olyan Star Wars-játékon dolgozott, aminek a főszereplője Darth Maul lett volna. A projektet elkaszálta a kiadó, de a fejlesztők most mégis elkészítenék.

A Game Informer tavaly áprilisban halászta elő a törölt Darth Maul-játékot, amin nyolc hónapig dolgozott a LucasArts és a Red Fly Studio 2010 környékén. Az alkotók ennyi év után sem tudták elengedni a projektet, és most feltámasztanánk az alkotást, aminek egyetlen akadálya van: az Electronic Arts.


Jelenleg ez a cég a kizárólagos kiadója a nagygépes Star Wars-játékoknak, ami bizony komoly akadályt jelent. Dan Borth, a Red Fly fejese egy Redditen írt bejegyzésben számolt be arról, hogy jelenleg egy igazi nextgen demón dolgoznak Maul főszereplésével, amit ha befejeznek, meg akarnak mutatni az EA-nek, hátha lát benne fantáziát. 

A texasi csapat azután kapta meg a melót, hogy már bizonyított a Star Wars: The Force Unleashed II Wii-s változatával. A projekt eleinte Nintendo-exkluzívnak indult, de később PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra dolgoztak.

Az Electronic Arts és a Disney 2013 folyamán kötött kizárólagos megállapodást. Hogy Darth Maul hogyan illene a kiadó jelenlegi portfóliójába, nem tudjuk, lévén a sith az előzménytrilógiában kapott kiemelt szerepet, ma pedig ugye a hetedik rész hype-jában vagyunk benne nyakig.

22.
22.
bitbandita
#18: A hideg ráz attól a gémtől, ráadásul mmo. Hogy milyen múltú, mennyire aprólékosan kidolgozott univerzumról van szó, ahhoz képest rohadtul el van hanyagolva, főleg ami az első vonalas, single játékokat illeti. Számomra érthetetlen, hogy a KOTOR I-II. óta eltelt 12 évben nem tudtak összedobni egy valamirevaló rpg-t, csak egy hót unalmas mmo-t.
20.
20.
roli33
#10: De Anakin túlélte, a fagyasztás meg hihető egy sci-fiben. Mault meg úgy kettévágták, ahogy kell, + zuhant még pár száz métert. Szóval én se hoztam volna vissza a Clone Warsba. Erőltetett.
Még annyit általánosságban, hogy a Force Unleashed inkább lehetne a kánon része, mint ez a Rebels bullshit.
19.
19.
roli33
Jó lenne egy Force Unleashed 3, hiszen nem lett lezárva a történet. Spoiler:
Nem tudjuk, hogy Starkiller klón, vagy sem. Spoiler vége.
Meg abban a 2 játékban nagyobb SW hangualt volt, mint a Battlefrontban. Ez a Maul game is jónak hangzik. Remélem meggyőzik az EA-t.
18.
18.
Szudzsio
#13: Már ne haragudj de nagyon régóta kész van...
Úgy hívják: Star wars the old republic
17.
17.
DON GONDOCS
http://i.imgur.com/XzVHG.gif
15.
15.
dante92
Egyáltalán nem tűnik ez rossznak. Sőt, mivel nemrég sikerült beszereznem egy Wii-t, nemsokára meglesz a Force Unleashed 2 is rá. Ahogy a kommenteket olvastam, sokkal jobb lett a Nintendos verzió, mint a nagygépeseké (ami valóban szar volt).
13.
13.
azureknight0715
Egy olyan star wars játékot kéne csinálni ami mass effect témájú de a videon látott harcstílussal vegyítve egy kis taktikai dolgokkal pl felderítő robotok stb jó boss fightokkal történet meséléssel amit mi alakíthatunk jedik útja vagy a sötét oldal stb. Nem tudom ebben mi a nehéz...
12.
12.
Blueberry
Stori alapú sw game kellene,jedi knight 4 már nagyon hiányzik,vagy valami rombolós/sith-es téma
10.
10.
Rakottkrumpli
#2: Miután egy lávában szétégett összekaszabolt rántott húsból a legnagyobb sith vezért pakolják össze és miután egy szénbe fagyasztott embert egy kis didergéssel és köhögéssel felolvasztanak, azután nem tudom, hogy ebben mi a gáz... :P
9.
9.
Chrysh
#7: Komolyan mondom, egy minőségi Rouge Squadron Remasterednek is örülnék. Ebben az esetben nem bánnám a remasterelést.
8.
8.
Simonus18
Máig ámulok egyébként hogy a fenébe nem akarná ezt bárki is ... jó, hogy hol kapcsolódik a SW univerzum történetébe az legyen másik tészta
7.
7.
strike19
Én egy Shadow of The Empire reméket várnék egy kis Sandboxal megszórva.
De egy Rogue Suadron is jó lenne.Ennek jobban örültem volna mint a Star Wars Bounty Hunter remake-nek.
Force Unleased jó játék volt.De az elöző generációba azért kiáltottuk ki jónak mert jó formán TFU kívűl nem kaptunk semmi Star Wars játékot.
Ja de kaptunk:Angry Birds :D
6.
6.
Futu-Retro
Ha az EA kelendő SW játékot akar piacra dobni, akkor megpróbálkozhatna az 1313 feltámasztásával. Úgy tudom, hogy a "családbarát" disney még a játék jogairól is lemondott.
5.
5.
Chrysh
Bármi érdekes jöhet, ami SW és látványosan nem 12 éven aluli kölköknek készült, de tényleg BÁRMI!!!!!
4.
4.
atesz89
Ha hozna 1 shadow of mordor szintet történetben és grafikában akkor jó lenne, ha elkészülne. Ebben a videóban elég jónak néz ki a grafika, kicsit homályos de jó.
3.
3.
JackBauer
#2: Lehet te nem veszed annak, de a sorozatokban történt események részesei az új sw univerzumnak, így elvileg nem lehet akadálya egy ilyen játéknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...