E3 2006: Nincs itt semmi látnivaló, menjetek haza!

  • Írta: Daks
  • 2006. május 13.
  • Hír
Link másolása
Nos, kérem-szépen, ennyi lett volna a 2006-os E3 játékkiállítás. Ma már nem lesz semmi érdemleges - mi még utoljára megnézzük a csajokat, aztán pakolunk. Sziasztok!

Nos, kérem-szépen, ennyi lett volna a 2006-os E3 játékkiállítás. Ma már nem lesz semmi érdemleges - mi még utoljára megnézzük a csajokat, aztán pakolunk. Sziasztok!

Az idei expon 60 ezer szerencsés sorstársunkkal koptathattuk a Convention Center padlóját, láthattunk sok-sok új játékot, testközelből részesei lehettünk a nextgen erának, de ami a legfontosabb, hogy közel 160 hírt oszthattunk meg veletek.

Reméljük, hogy meg voltatok elégedve a tudósításunkkal és köszönjük szépen annak a több ezer embernek, akik naponta olvastak minket. A következő pár napban még jelentkezünk utó-hírekkel és elmaradt screenshotokkal, valamint hamarosan több összefoglalót is tervezünk. Aki átaludta volna a hetet, annak itt van néhány fontos E3 Coverage link:

6.
6.
Myko Alto
A csapat tényleg teljesen kitett magáért, nem volt semmi amit prezentáltak itt nektek! Reméljük meg voltatok elégedve mindennel és ha lehetséges, jövöre mégjobban rákapcsolunk!



Daks, Fojesz és Ingen elvtársak pedig külön dicséretben részesülnek, mint ezen E3as hírdömping levezénylői! :)
5.
5.
Daks
pont lemaradtal a lenyegrol kedves baratom :)))
4.
4.
FNorberto
Jó volt, de ha már mindenki kéreget beállok a sorba: egy X-box 360-at ha lehetne, Köszi! Nekem speciel hiányzott az új NfS-rész. Jövőre ugyanitt kicsit késöbb!
3.
3.
lewton6
Szép munka volt! Jövőre ugyanitt! :)
2.
2.
Halfer
Én személy szerint köszönöm a tudósításokat, sok új játékot ismertem meg, több felkerült a várólistámra és minden hírt nagyon konkrétan írtatok meg. Nem véletlenül a GK a kedvenc online-magazinom! :)
1.
1.
Chocho
Hát ennyi volt...azért jó volt! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...