E3 2006: Microsoft Konferencia ÉLŐBEN ITT!

  • Írta: InGen
  • 2006. május 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Lehet készülni, még több meleg ételt és kávét elővenni, ugyanis pontosan fél óra múlva kezdődik a Microsoft E3-as konferenciája, és mi ismét élőben közvetítünk Nektek!


A Microsoft nem késett a konferencia indításával, sőt, igazából korábban is kezdték, élő képet pedig egyelőre sehonnan nem kapni.


20:50 - Elindult a show, rögtön CliffyB prezentálja a Gears of War -t. Az első pályát mutatják. Itt meg kell szökni egy ostrom alatt álló börtönből. A hangulat letaglózó, a pörgés kemény. A célzás frankón váll fölötti, körülbelül, mint a Splinter Cell -ben, ráadásul a sarkoknál a fal mellé állva vakon lődözhetünk ki a fedezék mögül.

20:55 - Peter Moore, az MS Xbox divíziójának fejese lépett a színpadra, és azonnal arról kezdett beszélni, hogyan testesíti meg az X360 a játékok következő generációját. Elmondta, hogy a launch -tól számítva már 5 millió konzolt leszállítottak, s igyekeznek tovább növelni a termelést. Az Xbox Live! szolgáltatásnak reményeik szerint jövő ilyenkorra már 6 millió előfizetője lesz.

20:59 - Érdekes Xbox Live! Arcade szolgáltatást jelentettek be. Az MS leszerződött a Warner Music -al, így amíg online Lumines -t játszol, nézhetsz a háttérben videoklippeket. Itt éppen egy Madonna videóval prezentálták a dolgot.

21:01 - Második hullámban érkező játékok: Lost Planet, Rockstar Games presents Table Tennis, Brothers in Arms Hell's Highway, Mass Effect, NHL 2k7 (2K Sports), Too Human, Viva Pinata, Moto GP, F.E.A.R., LoTR Battle for Middle Earth, Sonic the Hedgehog, Madden NFL 07, World Series Poker, Saint's Row, John Woo presents Stranglehold, Enchanted Arms, Test Drive Unlimited, NCAA Football 2007, Dead Rising, WWE Smackdown vs. Raw 2007, DDR Universe, Prey, NBA 2007, Crackdown, 99 Nights, Gears of War, Superman Returns.

21:05 - Bemutatják a Fable 2-t! Peter Molyneux is a színpadra lép, a közönség üdvrivalgással fogadja. Egy trailert is láthatunk belőle, valószínűleg perceken belül tőlünk is húzható lesz. Nem tűnik rossznak, de pre-renderelt a móka.

21:07 - Bemutatják a Forza Motorsport 2 -t! Ismét X360 exkluzív címmel van dolgunk, s ezúttal már 300 autó közül választhatunk majd (lassan elérik a Gran Turismo negyedét). Online 11 játékossal lehet nyomatni a versenyeket, a grafika rendben van (nem túl kiemelkedő), az MS pedig egy wireless kormányt is készít a kiadásra. A játék pedig meglepően hamar, már a nyár vége előtt érkezik!

21:13 - Érkezik a Dead or Alive Extreme 2. A játék trailerét még a héten elérhetővé teszik a Live Marketplacen.

21:14 - Moore gyorsan átnyergelt a third party játékokra: ezúttal az Ubisoft Splinter Cell: Doube Agent -jét prezentálják, vegyítve az ingame és render jeleneteket. Nem rossz, de semmi meglepő.

21:20 - Moore a Live-ről beszél, és arról, hogy mennyire faják a letölthető dolgot. A Fight Night előrendelések például megötszöröződtek azután, hogy a demo kikerült a Live-re! Tovább beszél arról, hogy néhány játék elérhető lesz a Steam -féle epizód szerű letöltés és megrendelés útján, s jó néhány pozitív változást terveznek eszközölni a Live továbbfejlesztése érdekében.

21:25 - Moore egyre jobban belemelegedik! Bejelenti, hogy mivel a Toshiba azonnal eladta az eddig legyártott HD-DVD lejátszókat, sikeres lesz a formátum, ezért még a nyáron kihozzák az X360 HD-DVD kiegészítőjét. Ezután Moore levette a felsőjét, hogy megmutassa a karján lévő Halo 2 tetoválást! A másik karján pedig egy Grand Theft Auto IV tetkó leledzik! A megjelenés 2007. október. X360-ra. Mi történik itt?

Az MS és a Rockstar exkluzív megállapodásra jutottak, s így folyamatosan lesznek letölthető tartalmak a Live -ről!

21:33 - Átnyergelünk a Vista -ra és a PC-s játszásra. Elmondják, hogy a Crysis egy remek PC-s játék lesz. Éljen. Jön a Halo 2 is, amint végre hajlandó lesz megjelenni az operációs rendszer.

21:49 - Három darab PC/X360 párosítású játék érkezik, ezek közül az első, az Oblivion már meg is jelent, és elég szépen tarol. A második a Shadowrun lesz, a harmadik pedig a Remedy fejlesztése, az Alan Wake.

Közben a Halo 3 trailere tölthető az Xbox Live-ről! Reméljük hamarosan elérhető lesz a neten is.

22:57 - Pár eléggé érdektelen perc után Bill atyánk végül elhagyja a termet és ismét Moore érkezik. Elvileg jön a Halo 3 pillanatokon belül!

21:58 - Ééés igen! Befutottak a képek a Halo 3 előzetesből! Daks koma máris sneak peak képekkel lepett meg titeket - az új szerzeményeket alant találjátok:

22:20 - A konferencia ezzel lezárult! Zárásként 3 újabb Halo 3 screenshotot prezentálunk nektek, a friss bejelentésekről pedig megpróbálunk nagyfelbontású képeket és videókat szerezni! Maradjatok velünk!

A Halo 3 és a Fable 2 trailer érkezik már lokálba! Viszlát!
56.
56.
InGen
Alan Wake -el semmi volt. Mondták hogy él, jólvan, és ennyi. Sajna ennyi :(
56.
56.
Halfer
55.
55.
FNorberto
Szép jó PC/X360 amúgy ez már a 3. rész csak szólok hogy elirtad.
54.
54.
Halfer
Alan Wake-el mi volt?! Mellesleg Halo2 csodálatos! :)
52.
52.
FNorberto
Nem tudjátok mikor lehet megnézni az MS prezentációt?
51.
51.
Daks
megjavult, en irtam el vlamaiert :D
50.
50.
fojesz
Elírtuk. InGen javuljon meg a hír. :)
49.
49.
FNorberto
Na vége.Holnap kezdődik a nyilvános E3.Addigra remélem mi is megnézhetjük a MS prezentációt.:)
48.
48.
FNorberto
Ugye fönt elírták az időt?Nálam még nincs 23óra.:)
47.
47.
Drago
Ok, azóta van új infó GTA ügyben. De gondoljatok bele, már ez is haladás, hogy nem féléves hátrányból indul a nem PS platform. És ha még hamarabb is jelenne meg valamivel...

Úgy látom most a M$ belehúzott.
46.
46.
Drago
Most gondold el milyen reklámértéke van és mennyit kattintanak rájuk mostanság.
44.
44.
Drago
De azért érdekes, hogy Sonynál nem dobták be tegnap a GTA4et...



"Grand Theft Auto IV will be available on October 16, 2007, in North America, and October 19 in Europe. At this point it's unclear if this means that it won't be appearing on the PlayStation 3 or any other console at the same time. No footage of the game was shown, nor was any subtitle or setting."
44.
44.
FNorberto
Kössz a válaszokat.Hülye gamespot!Ma mindenki meghülyült?
43.
43.
Daks
39.
39.
InGen
Az a fizetős felhasználóknak van. Az ingyen adás még nincs.
39.
39.
fojesz
A signup az regisztrálás, Daks. :)
39.
39.
InGen
Közben újabb GTA4 infók: ezek szerint egyszerre jön PS3-ra és X360-ra is, csak ezt Moore ugye nem említette :) de még semmi nem biztos.
39.
39.
Daks
még még mindjart vege :D
37.
37.
Daks
nem, bejelentkezés :)
37.
37.
FNorberto
35.
35.
Daks
feltettem az uj kepeket, lehet csekkolni őket. folyt köv
35.
35.
FNorberto
Na a gamespot most már azt írja:Signup.Vagyis feltöltés?Ugye!?
34.
34.
FNorberto
A lényeg sztem az lenne ha PC-re jönne.
33.
33.
InGen
Senki nem mondta egyelőre hogy a GTA4 MS exkluziv. Lehet már előtte kijön a Sonyra. Nem tudni. A lényeg hogy lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...