Frissítve: Motorokkal erősít a Driveclub?

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 27.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki - és ez lehet a ma esti Sony-konferencia egyik bejelentése - , hogy hamarosan motorokkal is száguldozhatunk majd a Driveclubban. A játék/kiegészítő címe a PEGI weboldalán tűnt fel.

Az európai korhatár-besorolásokért felelős szervezet weboldalán tűnt fel a Driveclub Bikes cím, ami alapján arra következtethetünk, hogy valamilyen motoros anyag készül a Driveclubhoz.

A projekt PS4-exkluzívként van (illetve volt) feltüntetve természetesen, és jó esély van rá, hogy ez lehet a mai Sony-konferencia egyik meglepetése.

Érdemes megjegyezni, hogy a PEGI weboldalán nem tüntetnek fel minden apró DLC-t, ezért az is lehetséges, hogy egy külön játékról, de legalábbis egy komolyabb, talán önállóan is futtatható kiegészítőről van szó. Este már okosabbak leszünk.

Update! Meg is érkezett a trailer! Az önállóan is futtatható kiegészítő már a mai naptól elérhető.

28.
28.
ortxuz
koronális közös hosszú
27.
27.
Blazkowicz
#24: Nem kaptuk meg a season pass-hoz. Külön kellet megvennem ezt is a pass mellé...
26.
26.
Falcon
a shift2 óta nem tudok találni még egy játékot ami hozná azt az élményt belső nézetből
+ a motorhangokban is etalon számomra sajnos a driveclub mesze nem üti meg a mércét de ez nagyon szimpatikus ez a motoros téma nekem is megvolt 49 es szintig kipörgettem aztán eladtam
25.
25.
Spectrum
Már meg is jelent, ez egészen elképesztő. Nagyon jól titokban tartották ezt a kiegészítőt.
24.
24.
Moldren
Srácok, nyugtassatok meg hogy ezt nem kapták meg a Season Pass tulajok. Ezt azonnal megvettem amint kijött, viszont a Season Passt későbbre terveztem.
23.
23.
RangerFox
DLC lesz a driveclubhoz, a héten lehet tölteni
22.
22.
kamgecam
Töltöm is a mocikat!
Kíváncsi vagyok milyen lett! :)
21.
21.
delphijos
#14: Van külön standalone változat is, és add-on is. Lehet választani. Amúgy a DC most season pass-al 20 dollár, szerintem azért ennyért nagyon jó cucc ez. ( A season pass is csak 13 most )
19.
19.
Stormblast
#18: "belső nézetből használhatatlan"

Azért ez így nem igaz, nagyon is használható. Persze nem mondom hogy rekordokat döntök, elég béna vagyok, de lehet nézegetni jutubon gameplayeket olyanoktól akik rekordokat mennek belső nézettel. Részemről egy nagy plusz a driveclubban a belső nézet, és pont ezért tök nem érdekel az NFS, mert nincs benne belső nézet.

Régebben mindig a klasszikus hátsó nézettel mentem, aztán amióta lett jogsim, és elkezdtem én is autózni, már szeretek "beülni" ezekbe a csodaautókba, máshogy már nem is játszok. Valóban sokkal nehezebb így játszani, de nem lesz más az autók irányítása vagy ilyesmi. Nem vagyok nagy szakértő, gyakorlatilag játszottam driveclubbal és NFS underground meg most wanteddel. Kifejtenéd miért rosszabb a belső nézet itt mint más játékokban?
18.
18.
crashpipi
#17: Nincs. Nem fikázom a Driveclub-ot, csak sajnos elég sok csalódást okozott. (Mint, ahogy a Project Cars is.) Nekem a DC nagyon arcade, belső nézetből használhatatlan, a törésmodell teljes hiánya és a replay nálam negatívum, mint ahogy az autó állítgatás is.
Egyelőre nálam a Forza 6 a nyerő, az előzőek, meg csak porosodnak...
17.
17.
kamgecam
#16: Oké!
Nem baj az ha más véleményen vagyunk és remélem nincs harag.
16.
16.
crashpipi
Szerintem hagyjuk. Ennyit nem ér, hogy ezen vitázzunk. Remélem nem ez a játék kap motorokat, hanem egy új, teljes értékű gémen dolgoznak!
15.
15.
kamgecam
#13: Élőben hol szoktak motorozni a MotoGp-n a pályán vagy a pálya mellett két méterrel?....
14.
14.
Blazkowicz
Skacok ne feledjétek, senki nem mondta, hogy magába a Driveclub-ba kerülnek bele ezek a motorok. Mivel a Pegi oldalán ez külön címként volt feltüntetve (Driveclub Bikes) én úgy gondolom, hogy ez egy teljesen különálló játék lesz, amit a Driveclub fejlesztői készítenek. Valószínűleg 2016-ban fog megjelenni. Nem mondom, hogy legyen igazam, de azt sem, hogy ne. Ma este minden kiderül. Attól, hogy a Driveclub startja nem volt zökkenőmentes, még nem rossz játék. Példaértékű a támogatása azóta is. Persze vannak hibái, ami valakit nagyon zavar, valaki meg elviseli és jót szórakozik. Személy szerint én az utóbbiakhoz tartozom. Úgy gondolom, hogy ha valakinek nem tetszik, akkor ne játsszon vele, és főleg ne fikázza csak azért, mert neki nem jött be. Az meg, hogy valaki összehasonlítja ezt egy Project cars-al, Assetto Corsával, vagy Forzával az meg végképp nagy baromság, ugyanis azon kívül hogy a DC autós játék, semmi köze az utólag felsorolt játékokhoz... Most kanyarodjunk vissza a Driveclub Bikes-hoz. Attól, hogy maga a DC egy arcade autós játék és nem ad nagy mozgásteret a pályákon kívül, attól még a DC Bikes lehet, hogy egy teljesen új játék lesz, más felépítéssel. Akár még komoly motoros versenyszimulátor is lehet belőle. Ahogy mondtam, este minden kiderül. Már nem kell sokat várni... :)
13.
13.
crashpipi
#9: A zárt pálya nem "zárt versenypályát" jelöl, hanem hogy itt az út mellett másfél méterig tart a móka, mert fal van mindenhol!
12.
12.
crashpipi
#9: Itt van a polcomon a Driveclub Season Pass-el. :) Ez nem jött be.
A pályák 3/4-edét el sem tudom képzelni motorral. Egyszerűen szerintem gáz lenne.
10.
10.
PS4jacksony
#8: Csak a kerítésig van élet :)

Szép ezt senki nem vitatja De ha elvétesz egy kanyart sehová nem tudsz kisodródni mert visszapatint a kerítés,vagy egy szikla.

Hiába szép nekem élettelen az egész cucc. De ez már az én bajom .....
9.
9.
kamgecam
#5: Látom megjött az első fika gép akinek semmi köze ehhez a játékhoz.Elég vicces.
Játszottál te már motoros játékkal,melyek zárt szűk pályákon zajlanak.MotoGp ismerős? :)
Vazze még a valóságban is szűk zárt pályákon zajlanak a versenyek,mi olyan kurva vicces ebben?
8.
8.
kamgecam
#6: Aszfalton kivül nincs élet?A táj az egyik legszebb a Driveclub-ban az autós játékok között.Wtf?
A játék minden csak nem monoton!Inkább a nehézségi szinttel van bajom,nekem már frusztráló bár én casual vagyok autós gameekben.
7.
7.
Spectrum
#6: Minek kéne az aszfalton kívül lennie? :-)

Ez nem egy gyalogtúra a hegyekbe.
6.
6.
PS4jacksony
Dicséretes húzás lenne mivel nagyon nehezen indult be az egész játék.
Bár a látvány tényleg a legszebb, de a"""szűk aszfalton kívül nincs élet""monotonná teszi a játékot.

5.
5.
crashpipi
Ezzel az arcade, lökdösődős, folyton driftelős fizikával, a zárt, szűk pályákkal motorokat elképzelni elég vicces. :)
4.
4.
Blazkowicz
#1: A Motorcycle Club-nak köze nincs a Driveclub-hoz. Játszottam a demójával PS4-en. Komolyan mondom minden akaratom ellenére sem bírtam tovább 10 percnél. Nem akarom lejáratni, mert lehet bennem van a hiba, de szerintem az minden csak nem egy normális játék... Ez a scifi-arcade + motorok vagy mi a fene ami benne van, egyáltalán nem érteni mi akar lenni. Pedig azt hittem, hogy egy jó motoros szimulátor, de tévedtem eléggé... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...