Frissítve: Készül a Dragon’s Lair: The Movie

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Egész estés rajzfilm készülhet a Dragon's Lair alapján, Don Bluth és Gary Goldman most a Kickstarteren gyűjtenek arra, hogy össze tudjanak dobni egy kis ízelítőt az alkotásból, amit aztán mutogathatnak a filmstúdióknak.

Miután a Dragon's Lair voltaképpen egy interaktív rajzfilm volt, mindig is adta magát, hogy adaptálják, eddig viszont csak egy egyévados rajzfilmsorozat készült belőle a nyolcvanas években.

Most viszont visszatérhet a cím, és vele együtt az eredeti játék egyik atyja, Don Bluth is, aki Gary Goldman egykori producerrel közreműködve szeretne egész estés rajzfilmet készíteni a cím alapján. A Dragon's Lair: The Movie-ra most a Kickstarteren gyűjtenek, pontosabban az innen remélt 550 ezer dollárból csak egy kis ízelítőt készítenének, amit azután megmutatnának mindenféle filmstúdiónak, hátha valaki ad nekik még 70 millió dollárt a teljes projektre.

Update! A Kickstarter-kampányt nemrég leállították, de ez nem meglepő, mert nem is gyűlt volna össze a szükséges pénzmag; nem sokkal a gyűjtés vége előtt még 241 ezer dollárnál jártak a készítők.

December 1-től az Indiegogón próbálkoznak újra, és bár azt ígérik, ezúttal erősebb kampánnyal készülnek, valószínűleg azt az opciót is szeretnék kihasználni, hogy ezen a platformon "rugalmas" gyűjtésre is van lehetőség: ilyenkor a sikertelen kampányért is jár pénz, a határidőig befolyt összeget mindenképpen megkapják az alkotók.

2.
2.
Red-E-Kamp Van
A sikertelen kampányért mire fel kapják meg a pénzt?
1.
1.
maktub
Ezzel a filmötlettel elkéstek vagy 30 évvel, de azért drukkolok nekik. Hiányoznak a palettáról a hagyományos animációs filmek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...