Már itt is a Minecraft: Story Mode folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Erre tényleg nem számítottunk: alighogy megjelent a Minecraft: Story Mode első része, már be is futott a folytatás. Az Assembly Required alcímet viselő epizódhoz egy trailert is tudunk mutatni.

A Minecraft: Story Mode első felvonása október 13-án (illetve az utána lévő két napon) jelent meg, a héten pedig megérkezik a folytatás is: mivel a Telltale nem jelentette be előre a rajtot, így csak találgatni tudunk, de valószínűleg ma a PC-sek, holnap a konzolosok, míg holnapután a mobilosok örülhetnek a második epizódnak.


A Telltale-től nem ezt a tempót szoktuk meg az utóbbi időben, így mindenképpen érdekes, hogy ilyen hamar kijött az új rész. Elképzelhető viszont, hogy csak az épp ma boltokba kerülő Season Pass Disc miatt erőltették meg magukat a srácok: ugye ez az a lemez, amin csak az első epizódot találjuk meg, de gyakorlatilag előfizethetünk vele a teljes évadra.

3.
3.
Star Wars fan
Szerintem ez nem éri meg a pénzt amit ki kell fizetni érte! Ezek a játékoknak semmi értelme sincs! Az erő legyen veletek!!!!!!!!!!!!!
2.
2.
RangerFox
Az első része lekötött, ezt is kijátszom majd, csak előbb érjek a ife is strange végére
1.
1.
megaone6
Nagyszerű, a Game of Thrones-on meg július óta ülnek, inkább azt fejeznék már be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...