Avicii videojátékot készít

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony tegnap esti konferenciáján mutatkozott be Avicii első videojátéka. Az úriember munkásságát kedvelők imádni fogják, de a Vector amúgy sem kockáztat sokat: egy jól bevált koncepcióval próbálkozik.

Avicii Vector néven készül Avicii első játéka, amely egy már jól ismert formulával próbálja elcsavarni a rajongók fejét: a játékban egy űrhajót irányíthatunk, miközben a pályát, a ritmust és a körítést az úriember zenéi szolgáltatják. A Vector először PS4-re fog megjelenni, egy- és többjátékos módot is kínál majd.

38.
38.
Tr4nCe
#36: hááááháááá tényleg, jó öreg Kai Tracid :)

Csak hogy a disco slágerek se maradjanak ki:

Sample Gangsters - Star Industry :D
Public Domain - Operation Blade
Brooklyn Bounce - Bass, Beats & Melody
Dj Tomcraft - Loneliness
Members of Mayday - Sonic Empire (erre még ált. isk. discoba "brake"-eltünk :D )
Cosmic Gate - Exploration of Space (Green Court remix)
Kai Tracid - Liquid Skies
Darude - Feel The Beat

na most már teljesen szét offoltuk a cikket :D

37.
37.
ateszhun
#32: Nekem pedig Emanuel Top - Fusion a klassikus vagy a sharp tools vol1 :)
36.
36.
LAZLOW20
#33: Nekem a Signum-tól még a What ya got for me és természetesen a coming on strong jön be nagyon.
#34/32:Az alul felsoroltakon kivül ezek még a nagy kedvenceim:
Veit-Sky(Magik Muzik Remix)
Out of Grace-Anglia(2000 Remix)
Kai Tracid-4Just 1 Day
Tiesto -Flight 643
Tiesto-Elements of life(igaz ez még nem klasszikus)
Blank&Jones-Cream(Paul Van Dyk Remix)
Sunburst-Eyeball
Umek - Carbon Occasions(igaz egy kicsit elüt a Trance töl)
Ezen kivül van rengeteg,de nekem se jut most így több az eszembe sajnos.
35.
35.
aRkye
Imádom amikor annyira távoli vizekre evezünk a hozzászólásainkkal, aminek már tényleg nincs sok köze a hírhez :)))
Kivéve, hogy "zene"! :)
34.
34.
kamgecam
#32: Köszönöm! =O)
Bele is hallgatok!
33.
33.
Tr4nCe
#32: Majdnem kihagytam az egyik legkedvesebb zenémet:

Signum - First Strike erre akkorát tomboltunk oáoáoáoáoáoá :) hiányoznak azok az idők. :\
32.
32.
Tr4nCe
#28: Ha klasszikusra gondolsz, akkor hirtelen ezek jutnak most eszembe:

Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Airscape Remix)
System F - Out of the Blue
Sasha - Xpander (csak hogy ő se maradjon ki :) )
DJ Tiësto - Suburban Train
Chicane - Saltwater
Cern - The Message (Northern Mix)
Lange - I Believe
Solar Stone - Seven Cities
Veracocha - Carte Blanche
Andain - Beautiful Things (Gabriel & Dresden Mix)
Paul Oakenfold - Southern Sun (DJ Tiësto Remix)
Gouryella - Gouryella
Paul van Dyk - Nothing But You
Minimalistix - Closer Cover (Svenson & Gielen Remix)
Rank 1 - Airwave
Barthezz - On The Move (Dumonde Remix)
GTR - Mistral
Blank & Jones - Cream
The Green Martian - Wizardry
DuMonde - Never Look Back (Dj Tiesto Remix)

és még mennyi jó zene volt. :)
31.
31.
kamgecam
#27: meg persze erre:
https://www.youtube.com/watch?v=kr_OrjjPY-E

Basszus mekkora bulik voltak,..hova lettek azok az évek? :)
30.
30.
kamgecam
#28: bocs több volt az mint 10 év...
29.
29.
kamgecam
#28: Győrbe-N
szerkesztőgomb please
28.
28.
kamgecam
#27: Tudnál nekem ajánlani jó trance zenét?
Köszi!
(régen nagyon szerettem)
10 évvel ezelőtt még erre nyomtam Győrbe a Jerevánban:

https://www.youtube.com/watch?v=p8IVONhSEY0

:)
27.
27.
Tr4nCe
#23: Nem kell elnézést kérned. A vita jó dolog, hisz több szem többet lát. :) Értem én a ti nézőpontotokat is. Én is voltam ilyen felfogással pár évvel ezelőtt. Azóta "lenyugodtam". :D Kívánom, hogy eljuss majd az egyikre, mert felejthetetlen élmény. Érdekes mód, nekem nem a Love Parade maradt meg mint No. 1., hanem Tiësto legelső magyarországi fellépése a Siófoki Flörtben (talán 2001 az évjárat, vagy 2002). Alig voltunk 500-an akkor még, de valami isteni szettet rakott le. Utána meg Woody Van Eyden pörgette az uplfiting trance-t kissé berumozva (hatalmas figura). :) Életem egyik, ha nem a legjobb partija volt.
26.
26.
br1Koo
#23: A Deep-el szerintem nincs baj, manapság nagyon népszerü dolog lett. Szerintem speciel Kygo megérdemelten düböröga rádióban, mert zseniális zenéket készít, amik szimplán a dallamukkal, ritmusukkal képesek érzéseket kiváltani az emberböl. Nekem a Daft Punk legutolsó albuma tetszett nagyon, ugyanis sokkal kevésbé volt vad elektronikus vonala, mint a régi albumaiknak. Mivel ök is ott voltak az elektronikus zene forradalmasítói között nekem ez azt üzente, - a mai pop áradatban, ahol szinte MINDEN instrument próbál elektronikus vonalat megragadni - mintha azt akarták volna sugalni: "nyugodjatok le a picsába, mindennek megvan a helye, nem kell folyton ezt eröltetni.. nézzétek.."
25.
25.
aRkye
Lazlow, nem úgy érzem, hogy vitáról lenne szó. A zenének rengeteg, számtalan ága van, így szerencsére van miből válogatni, és valamelyiket szeretni, valamelyiket nem.
24.
24.
Linebacker
Hú, én nagyon eltévedtem azt hiszem, mert gyakorlatilag egy szót sem értek abból amiről itt most beszélgettek. :)
23.
23.
LAZLOW20
#20: Elöször is szeretnék elnézést kérni,ugyanis nem az volt a szandékom az eléggé szubjektív hozzászolásommal hogy vitát robbantsak ki.A legszebb az egészbe hogy lehet hogy a modern zenéröl nem 100%-ig értünk egyet de most jöttem rá(a hozzászolásod után)hogy nagyon hasonló a zenei ízlésünk.Igaz hogy én már elmozdultam a Tech House és Techno meg egy kicsit a Deep House irányába,de nagyon szeretem mai napig a classic Trance zenét ugyanis mondhatjuk hogy azon nöttem fel.Tiestót és Paul Van Dyk -ot is imádtam régem,viszont sem fellépésükre sem a nagy álmomnak számitó Love Parade -ra se jutottam ki sose sajnos,de el tudom képzelni hogy felejthetetlen élmény lehetett.
22.
22.
aRkye
Tr4nce véleményével értek egyet, teljes mértékben! Egyébként pedig manapság több stílus keveredik, és szerintem pont ettől jó a zene világa. Nincsenek szabályok, és nem is kell hogy legyenek. Jómagam szeretem a régi előadókat, mint ahogy a mai neveket is.
Nekem hiába szapul bárki egy Ingrosso félét, mert ha valaki konyít is egy keveset a zenéhez, az meghallja pl. azokat a harmóiákat egy műben, amitől az ba**ott jó!
21.
21.
Avicii nem készít játékot, Avicii kitalált valamit, aztán mások elkészítik neki.
20.
20.
Tr4nCe
#18: és #13. :Kb. 12éven át jártam Tiësto-tól, Paul Van Dyk-on át, Aly & Fila-n keresztül , W&W-ig és Westbam-ig, a Love Parade-on és Innercity-n (már ha ez még mondd nektek valamit), szóval nem kell bemutatni ki kicsoda. Sashanak is voltak populárisabb zenéi, hisz azzal lehet keresni. Tiësto emelte fel a trance zenét a méltó helyére. Utána irányzatot váltott, ő döntése. Ettől az elektronikus zenéért tett érdemei nem vitathatóak el tőle. Manapság a trance alapokat keverik mindennel, egy ilyen kort élünk. Én maradok a classical trance-nél. Vagy elfogadja valaki, vagy nem. Pár év múlva más lesz a trend. Tinipop.. te jó isten. :D Az a bajod, hogy megtáncoltat 1 milliárd embert? Ez most komoly? :D
Nyílván nem progressive house zenék amiket csinál. Nekem is más a fogalmam róla, de kit érdekel milyen stílusba sorolják ha táncolnak rá az emberek. A DJ szórakoztat, és ők ezt kiválóan teszik. Valaki alkalmazkodik, valaki nem. Egyértelmű, hogy a pénz is mozgatórugó. Te nem azért dolgozol nap mint nap, hogy pénzt keress? Egyáltalán dolgoztok már? Majd ha ti is letesztek annyit az asztalra amit az említett fiatal úr, utána kritizálhatjátok a munkásságát. A sikerért meg kell dolgozni, nagyon meg kell dolgozni.
18.
18.
LAZLOW20
#13: A Dj mag top 100-as listája évek óta manipulálva van.Nyílt titok hogy sok úgynevezett ''DJ'' fizet a szavazatokért.Nem szapulni akarom Avicii-t mert tényleg voltak szerzeményei amik nekem is tetszettek,de ha például felmész a Beatport.com top 100 ''Progressive House'' szekcíojára akkor megfigyelheted hogy 100-ból 99 szám mint felépitésbe,mint pedig hangzásba ugyanaz.A könnyü zenei ipar meg azért hullik szét mert Ingrosso és társai mind csak a pénzért csinálják,felmennek a DJ boot-ba megnyomják a Play gombot és másfél órán keresztül csak tapsolnak, az igazi innovatív producerek meg nem tudnak a ranglétrán feljebb jutni .
15.
15.
br1Koo
#13: Sasha (nemtudom ismered-e, körülbelül az egyik alappillére volt a progresszív elektronikus zenének a kilencvenes évektöl napjainkig) kirakott egy képet facebookra ahogy dolgozik Avicii-vel a studióban. Ezt április elsején tette, és másnap kiírta, hogy "ugye nem gondoltátok komolyan a tegnapi képet". Öszintén szólva hangosan felnevettem, ugyanis az elöbb említett idösebb úriember kb müvészetet csinál az elektronikus zenéböl, míg Avicii tinipoppot. Persze annak elég Avicii zenéje akiknek semmi ízlésük zenei téren, és csak bólogatnak a rádióra.
13.
13.
Tr4nCe
#9: Dj Mag top3-ban nem igen szoktak tehetségtelen alakok végezni. Tiësto és Ingrosso sem arról híres, hogy tehetségtelen alakokkal dolgozzanak. Ugyan miért hullana szét a könnyű zenei ipar? Ez előtt is volt, most is van, és lesz is.
11.
11.
Galamb009
#11 Akkor már inkább Radiohead, az megteremti a hangulatot.
10.
10.
PaprikaJancsi
#6: Én is nagyon kedvelem az általa felrakott zenéket. Szerintem nagyon jó őket hallgatni pl. iskolába menet.
9.
9.
LAZLOW20
#6: Én tiszteletben tartom a véleményedet,de Avicii és a tehetség két különbözö dolog,és pont az olyan ''DJ-k'' és producerek miatt mint ö hullik darabokra a könnyü zenei ipar.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...