Boundless - keresztplatformos homokozó

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a Boundless tegnap esti bemutatkozó trailere kicsit sótlannak tűnik, az első részletek alapján egy nagyon ambiciózus projekt készül PS4-re és PC-re a Wonderstruck csapatánál.

Habár a tegnap esti Sony-konferencián mutatkozott be, a Boundless PS4 mellett PC-re is megjelenik, sőt keresztplatformos játéklehetőséget is kínál.


A No Man's Sky-hoz
hasonlóan itt is egyetlen univerzumba terelik az összes játékost, és mindenki saját kis világot kap majd benne. Ezeket a világokat véletlenszerűen rakja össze a program, de ha nem tetszik (mert mondjuk túl izzasztóak a helyi körülmények), az sem probléma: a trailerben látható portálok segítségével kereshetsz magadnak egy másikat, ami aztán a tiéd lehet, úgy éldegélsz ott, ahol jól esik.

A földedre természetesen más játékosokat is meghívhatsz, megoszthatjátok egymás között az erőforrásaitokat, építkezhettek, céheket hozhattok létre, és versenyre kelhettek mások ellen. A világok felfedezése azonban sosem céltalan: valahol mindig megbújik egy ősi titán, amely ha felébred, minden potenciális veszélyforrást elpusztít maga körül. Ilyenkor két lehetőséged lesz: elmenekülsz, vagy összehívod a barátokat, és megpróbáljátok legyűrni.

A Boundless tényleg olyan, mint egy homokozó, azt csinálsz, amit szeretnél. Űrhajót építhetsz, vadászhatsz, beugorhatsz másokhoz építkezni (némi fizetségért cserébe természetesen), de akár ingatlanügynököt is játszhatsz: felkutathatod a legmenőbb helyeket a játékban, hogy továbbpasszold másoknak.

És ez csak pár példa!

4.
4.
hadzsime
#2: Sok trailert dobtak már ki és mindegyiken azt lehetett látni, amit leírtam.
Én is azt kívánom, hogy tévedjek, de eddig elég üresnek látszik a No Man's Sky.

Anno mikor először láttam egy hosszabb videón még vártam volna, hogy mutassanak valamit, gondoltam majd a következőben csak lesz valami... de nem így volt... csak ugyanazt ismételgették:
1. felfedezés (állatok, bolygók, helyek)
2. nyersanyaggyűjtés
3. kereskedelem
4. űrhajófejlesztés
5. lézerfegyver és fejlesztése
6. univerzum közepének megtalálása

Lehet nem kéne leírnom egy még meg sem jelent játékot, de ha csak annyi lesz a dolgunk mint amit a trailerekben mutatnak, akkor én nem kérek belőle, de még egyszer elmondom, szeretném ha tévednék.
3.
3.
mamgu
A látvány eddig gagyi.
2.
2.
Spectrum
#1: De jól tudod, miről szól egy meg sem jelent játék. :-) Kérlek privátban a jövő heti lottószámokat is dobd már át!
1.
1.
hadzsime
Tehát egy No Man's Sky, ami nem fullad ki abban, hogy bolygóról bolygóra repkedünk , randomgenerált kecskebékadisznóembereket fedezünk fel és eladjuk a nyersanyagot, amit találunk?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...