Gyűjteményes kiadást kapott az Alien: Isolation

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 28.
  • Hír
Link másolása
Egy évvel az alapjáték megjelenése után befutott az Alien: Isolation gyűjteményes kiadása. A csomagban az összes eddig megjelent DLC helyet kapott, és (konzolokon) egész kellemes áron lehet hozzájutni.

Az Alien: Isolation - The Collection csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érhető el, és az alapjáték mellett hét DLC-t vonultat fel. Konzolokon 40 dollárt kóstál a csomag, míg a PC-s változatért 60 zöldhasút kér a Sega.

Habár a számítógépes verzió esetében meglepően vaskosra sikerült az árcédula, legalább a rajt apropóján akciós a pakk, így ha sietsz, 50 százalékos kedvezménnyel is hozzájuthatsz. A kollekció megjelenésével egyébként az alapjáték, illetve a Season Pass is olcsóbb lett: bármely konzolról legyen szó, 30 dollárért veheted rá meg a címet, és ugyanennyibe fáj a szezonbérlet is.

7.
7.
Guba32
#6: Nálam eddig az aktuális gen legjobb játéka,igaz én nagyon szeretem a Nyolcadik utas a Halált is...
6.
6.
rappit
Tavalyi év legjobb játéka, efelől nincs kétség. A sound design pedig a legjobb amit hallottam játékban.
5.
5.
Extol
Jó játék, nekem bejön, de a szétszaggatott modellt nem támogatom, inkább játszottam volna 2-3 évvel később a plusz pénzes tartalommal. Én hogy meg nem veszem a szezont hozzá az tuti, meg a dákómat nekik
4.
4.
Spectrum
Én visítottam az örömtől már akkor, amikor a főmenüben meghallottam az eredeti Alien zenéjét. Sajnos a játék volt a SEGA utolsó nagy dobása, és ezután vonult ki a piacról, mert a rajtnál nem vették elegen.

Nagyon jó és elég nehéz játéknak tartom, hiánypótló a maga nemében.
3.
3.
Sznfctm
#2: Ez nagyon ízlés kérdése, másoktól is hallottam, hogy unták, ill. egyes vérpistikéktől azt, hogy miért nem lehet lőni (és tényleg miért nem CoD minden játék, ejnye. ;) ). Én a szó szoros értelmében féltem játék közben, annyira sikerül beleélnem magam felnőtt fejjel is. (És szerencsére ilyet is hallottam másoktól.) Számomra amúgy sztori, játékmenet, és hangulat terén is az eddigi legjobb játék az Alien univerzumból, és bárkinek örömmel ajánlanám, aki értékeli a jó űrhorrort.

Mondjuk ezzel együtt elég "cheeky" dolog a Segától 60 dollárt kérni a csomagért. Az az 1-2 DLC, amit láttam, elég jó iparosmunka volt, bár első sorban rövidebb variációk a játék egyes szakaszaira, minimális történettel.
2.
2.
dcba
#1: Volt mar kozel annyiert az alapjatek, a DLC-k meg kb challenge map-ek, igy azokkal semmit nem nyersz.

Nekem ez a jatek vhogy annyira nem akar bejonni, pedig annyira szeretnem szeretni, de nem megy, vhogy nekem a felelem helyett inkabb az unalom ill nehezebb fokozaton a frusztarcio a jellemzo. Pedig annyira vartam, h season pass-estul elorendeltem es azota is kb 4-5 orat voltam kepes vele jatszani, mert annyira nem jott be.
1.
1.
crytek
Majd évekkel később 1000ft körül beszerezzük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...