Tényleg februárban jön a Street Fighter V

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Ugyan a poént tegnap már lelőtte az Eurogamer, a Capcom formálisan is bejelentette, hogy tényleg jövő februárban jelenik meg a Street Fighter V. Ráadásul lehullt a lepel Dhalsimről, az indai jógiról is.

Tegnap az Eurogamer portugál részlege véletlenül kiszivárogtatta a Street Fighter V megjelenési dátumát, és valóban: a Capcom szerint is 2016. február 16-án érkezik a bunyós cím PC-re és PS4-re. 

Ráadásul a kiadó megígérte, hogy a megjelenés utáni első évben még hat harcost ad majd ki, méghozzá kéthavonta egyet, így összesen 22 karaktert kapunk 2017 elejéig.

Az új karakterekért nem kell külön fizetnünk, ingame valutából, azaz Fight Moneyból megnyithatjuk őket. Minden alkalommal, amikor szintet lépünk, pénzt is kapunk. Persze, aki inkább valódi pénzből vásárol, lelke rajta, a Street Fighter V-ben Zennynek hívják a prémium valutát.

Végül ismerkedjetek meg az öreg Dhalsimmel, aki ezúttal is a nyúlánk végtagjaival okozhat meglepetéseket.

2.
2.
DON GONDOCS
A capcom mélyen hallgat erről a játékról.
https://www.youtube.com/watch?v=ivwgE_t8a5s
1.
1.
MakkaiGabi
Igaz, hogy nem lesz Super vagy Ultra kiadás, de a megjelenést követő 6 karakterrel még nem zárják le a játékot. Ez csak a jövő évi terv, utána ugyanúgy fognak karakterek érkezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...