Captain America: Civil War - hamarosan itt a trailer

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A Disney mindent bevet, hogy maximumra pörgesse a Star Wars: Az ébredő Erő körüli felhajtást, a legfrissebb hírek ugyanis arról szólnak, hogy előtte mutatják majd be a Captain America: Civil War első trailerét.

Jövő év májusában kezdetét veszi a Marvel moziverzumának harmadik fázisa. A nyitócím, az Amerika Kapitány: Polgárháború 2016. május 13-án kerül majd a hazai mozikba és amellett, hogy az Ultron kora közvetlen folytatásaként szövi tovább a Marvel-univerzum egyre terebélyesebb cselekményét, alaposan megkavarja majd a szálakat, hiszen egyrészt két táborra szakítja a Bosszúállókat, de közben egy új, minden eddiginél fenyegetőbb gonosz is színre fog lépni.

A filmet A tél katonája rendezőpárosa, Anthony és Joe Russo rendezi, míg a történetben gyakorlatilag minden eddig bemutatott szuperhős felbukkan, hiszen itt lesz Chris Evans (Amerika Kapitány), Robert Downey, Jr. (Vasember), Anthony Mackie (Sólyom), Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány), Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Jeremy Renner (Sólyomszem), Paul Bettany (Vízió),  Don Cheadle (Hadigép), Paul Rudd (Hangya), Tom Holland (Pókember) és valamilyen szerepben Martin Freeman is.


A film első trailerét az eredeti tervek szerint a jövő héten mozikba kerülő 007 Spectre - A Fantom visszatér előtt vetítették volna le, de nagyon úgy néz ki, hogy a Disney is belátta, sokkal nagyobbat robbanthatnak, ha a Star Wars: Az ébred Erő december 18-i premierjére időzítik az első ízelítő bemutatását. Erről írt a Collider is, ráadásul a filmet rendező Russo-fivérek legfrissebb Twitter-bejegyzése is erről árulkodik. Utóbbin két képrészlet látható, amelyek egyike szinte biztosan az Amerika Kapitány-féle csillagokat ábrázolja, a másik pedig egy régi Star Wars-plakátból lett kivágva.

7.
7.
exonic
18? Tehát ha nekem 16ai éjféli premierre van jegyem akk nem fogom látni? :D
6.
6.
ateszhun
Mindig nagy izgalommal várom a Marveles cuccokat a minőségben nem igazán csalódttam eddig
4.
4.
patka21991
Nem kerültek vissza a jogok, csak megállapodást kötöttek arról, amit írtál, annyival kiegészítve, hogy a Sony Marveles filmjeiben szerepelhetnek a Marvel filmek hősei (ezt nem tudom szebben megfogalmazni :D ), vagyis Pókemberes filmekben szerepelhet Thor, Vasember, Rodgers kapitány, stb. :)

Azt sajnálom, hogy ezt a megállapodást nem tudták megkötni az XMEN filmekért felelős kiadóvál. Akkor Ultron kora picit más lehetett volna (Skarlát Boszorkány és Higanyszál apja Magneto), akár feltűnhettek volna benne az Xmenek, vagy legalábbis Farkas/Rozsomák/Logan.
3.
3.
giga321
#2: Marvelhez visszakerültek a Pókember jogok (hála Istennek mert amit a Sony művelt az valami katasztrófa. Egyik benfentes pali elárulta, hogy a sonynak teljesen értelmetlen és kiaknázatlan tervei voltak kedvenc falmászónkkal. Szóval jobb ez így), de úgy egyeztek meg, hogy a sony is fog külön Spidey filmet csinálni és a Marvel is használhatja ahigy csak akarja. Ezért fog már felbukkani a Civil Warban is hiszen a képregényben Pókember elengedhetetlen és kúlcsfontosságú karakter.
2.
2.
Suciu lazar
Spoodermon? Mit keres itt spoodermon?
1.
1.
patka21991
Ez jo resz lesz. Kicsit hasonlit az xmen3ra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...