Launch traileren a Need for Speed

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 29.
  • Videó
Link másolása
Jövő hét kedden farol be a boltokba a Need for Speed, amely egyfajta reboot lesz. A szép emlékű Underground rajongói örülhetnek, hiszen éjszakai illegális futamok várnak ránk, B-filmekre jellemző élőszereplős átvezetőkkel.

A Ghost Games tolmácsolásában november 3-án érkezik Xbox One-ra és PS4-re a Need for Speed. A város éjszaka új életre kel: megjelennek a helyi illegális versenyzők, hogy elismerésért és pénzért csapjanak össze az utcákon. Ismerős a képlet?

A játéknak otthont adó Ventura Bayről délelőtt írtunk bővebben. A launch trailer alatt belenézhettek a játék első húsz percébe, ha nem féltek attól, hogy lelövi a poént nektek.

Tavasszal befut a PC-s verzió is.


32.
32.
dani1124
Mér mindig olyan csinál gameplayt autós játékokból aki totál szerencsétlen hozzájuk?:D
31.
31.
Arsenal4ever
Ez most film vagy játék....állandó nettel jah....majd ha 500 HUF lesz és az egész országban Free wifi baszki! Akkor talán!
30.
30.
mestermagyar
#28: Az NFS a túlzott árkádsággal szórakoztatni akaró játék akar lenni.

Mellesleg lassan az egyetlen amelyiknél (a nem criterionos verzáknál) még mindig nem érződik emberségesen egy ütközés, sem törik a kocsi annak megfelelően. Nem veszik észre hogy már rég nem élvezhetőbb lesz a játék minden évvel amikor eggyel magasabb kormányrásegítést raknak a kocsikra.
29.
29.
Spectrum
#28: "Az NFS egy szórakoztató árkád játék"

Egy szó nem stimmel ebben a kijelentésben.
28.
28.
Angelwing
#25: Fogalmad sincs mit beszélsz! Hány éves vagy? Hogy jön ide a Project Cars? Az NFS egy szórakoztató árkád játék,míg a Project Cars szimulátor szerű élményt próbál adni kormány támogatással. A két játék ég és föld! Ember gondolkodj mielőtt összehasonlítasz két játékot! Meg az hogy alig lehet játszani benne a videók miatt,ez is baromság! Muhahahahahaha!
27.
27.
respectpele10
#26: Igen versenyeknél easy, medium, hard.
26.
26.
napsterke91
Sziasztok!
Nehézségi szintek vannak benne ?
Köszi!
25.
25.
vorosm10
Én Játszottam a Beta-val és nekem nem igazán tetszett a játék! a legnagyobb baj nekem is a pause hiánya volt na meg, hogy több volt a kisfilm mint a játék. Nekem inkább olyannak tűnk mint hogyha lenne egy autós film (aminek nincs története) aztán néha belebújhatok a főhős bőrébe, hogy helyette vezessek! Ja és az irányításról had ne mondjak semmit...! Akik eddig Project cars-zal játszottak azok kitépik az összes szál hajukat is!
Szerintem érdemes megvárni amíg kijön és több Gameplay lesz és vagy megvárni azt, hogy pár hónap múlva úgy is lemegy az ára és akkor megvenni!
24.
24.
mestermagyar
#21: Jobban illik rá a Burnout paradise criterion nélkül, ha érted mire gondolok. Fogták és amit a criterion eddig hozzáadott, azt kivették. Az eredmény egy pre-criterion NFS.
23.
23.
xSHx
Coolio dala nagyot ütött a trailer alatt. Jó lett ez a Vidi. A bétát nem próbáltam, de sokan mondják, h jobb lett mint az előzőek.
22.
22.
respectpele10
#21 Ja igen, nem lehet pause-olni, ez engem nagyon felidegesített tegnap, amikor volt egy elég hosszú verseny. De ez a resident evil 6-ba sem tetszett.
21.
21.
Spectrum
Eddig sajnos akármilyen feature-t harangoztak be, az mind a Rivals-ban is benne volt, ami könnyfakasztóan rossz. Nem lehet a játékot pause-álni, folyamatos netkapcsolat, üres sandbox, rendőrök.

És sajnos már az NFS teszteknek sem tudok hinni, mert a szakma eléggé felmagasztalta annak ellenére, hogy az egyik legrosszabb rész volt.

Az eredeti Most Wanted óta a The Run tudott engem igazán megfogni, az legalább élvezetes volt és szuper volt a multija. De ez nagyon aggasztó, a Criterion recept underground skinnel, nagyon félek, hogy ezt is elrontották.
20.
20.
sejted
Hmm már elő is töltöttem :)
19.
19.
PS4jacksony
Ez a sok "gömb alakú"világítótest az utakon kikészít.......
Nagyon nem tetszik ordít a copy-paste !
Szép a játék maga ,de minden utca egy kaptafa amelyikre befordulsz. Mindenütt gömb alakú lámpák!

Nem tudom.....De nem sokára tesztelik!
18.
18.
DON GONDOCS
#16: Tiszta underground 2 feelingem van, semmi "élet" nincs a játékban. Persze versenyezni biztos jó lesz benne, de látszik hogy az online versenyekre van kihegyezve.
17.
17.
RangerFox
16.
16.
godach
#15: Nem akarom utálni az NFS szériát, csak mert most az a divat, de tényleg nem láttam semmit sem, ami azt váltaná ki belőlem, hogy UHH.
Üres utcák, amikre persze ráfoghatjuk hogy este van, mégis nem a forgalom hiánya a bajom, hanem az hogy az egész egy nagy üresség.
MW-től, nekem tetszett, hogy volt valamennyi kis története. Mégis, most nem ez a bajom. Az Underground 1-ben is arc nélküliek voltak szinte, de ott legalább azt érezted, hogy városban vagy. Itt és az előző részekben, mintha csak dobozok mellett mennél el.
Nem tudod elmondani azt, hogy úúú ez után a bolt után, szopatós kanyar jön, vigyázni kell.
Egyszerűen olyan érzése van az embernek, mintha a város csak díszlet lenne és nem egy játszótér.
15.
15.
piskóta
#11: Ej, godach, látom egy hullámhosszon vagyunk.A gameplayt nézve nem tudtam rájönni, hogy mégis mi a bánat ösztönöz engem arra, hogy versenyezzek a... kikkel is? A Carbonban legalább ismertem a főgenyát Tahmoh Penikett-et (Battlestar Galacticaból Agathon hadnagy vagy "Halo", ahogy tetszik). De az első Most Wantedben is az ellenfeleinknek volt arca, személyisége. Tudtam, hogy ki ellen versenyzek és ez az, ami engem ösztönzött. Tudom, hogy ez a 23 percnyi gameplay nem elég ahhoz, hogy bármilyen tanulságot levonjak a látottakból, de ellenfelek nélkül nincs történet, és ha nincs történet, akkor ez a rész is csak a lelketlen, üres autókázásról fog szólni. Bíztam benne, de ez így csalódás.
14.
14.
PaprikaJancsi
#8: Nem lett rossz, én élvezem a trial-t, csak az irányítás ami rohadt szar, de egy szinten az is megszokható.
13.
13.
Aanash
#7: A jó öreg Burnout az de hiányzik.
12.
12.
respectpele10
#8 Szerintem meg. :)
11.
11.
godach
Én nagy reményeket fűztem a "visszatéréshez", de bevallom, nem igazán hozott lázba a gameplay, akármilyen jóra is sikerült, a Launch Trailer.
Ahogy a gp-t néztem, és a négy sávos utakon, meg autópályán, hidakon ment a játékos, majd egyszer feltűnt egy, (EGY), 1, I. darab autó, egyből az jutott eszembe, hogy ezt már láttam ezerszer.
Szűk városi kis utcákat akarok, kanyarokkal, balesetekkel, dugókkal, lámpákkal, adrenalinnövelő helyzetekkel.
Sajna, úgy látom, ez most elmarad :(
10.
10.
Krezy
#9: Szerintem a Tuning lehetősége :D Engem is az hozott lázba hogy egyedi verdát készithetek elég nagy választékból :D + pon hogy ott a kedvencem is (Nissan 180sx meg Silvia ) :)
9.
9.
mestermagyar
#7: Bár miket is beszélek, ez a nfs rajongóknak készült, nekik elég ez is. Csak tudnám mi emeli ki. Ez a játék így gameplay alapján minden téren teljesen átlagos, a világ meg tulajdonképpen üres.
8.
8.
Krezy
#3: Szóval megérte elő rendelnem ?:DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...