Black Ops III - ilyen az átdolgozott Nuk3town

Link másolása
A Black Ops-epizódok népszerű multiplayeres pályája, a Nuketown idén is visszatér, természetesen egy kicsit átalakított formában. Egy rövid előzetesben megnézhetjük, milyen is lesz a felújított helyszínen nyomulni.

Egy hét sincs hátra a Call of Duty: Black Ops 3 megjelenéséig, így a rajongóknak nem kell már sokáig várakozniuk. A játék előrendelői megkapják a népszerű multiplayeres helyszínt, a Nuketownt, amit természetesen az idei epizód játékmenetéhez igazítottak a fejlesztők. Az új traileren ezt a pályát nézhetjük meg mozgás közben.


A Call of Duty: Black Ops 3 november 6-án érkezik PC-re, PS3, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Az előző generációs verziókan 
nincs kampány és a 60fps-ről is lemondhatunk.

36.
36.
Spectrum
Azért van humoruk: 0:42-nél - Haters gonna hate." :-D
35.
35.
Spectrum
#34: BF4 megvan nekem is, de egyelőre elveszek benne...
34.
34.
Beniciodeltoro
#33: Én inkább akkor borulok ki mikor látom a killcamon mennyit kések hozzá képest, még meg se jelenik a sarkon de már murdelek is, na attól kitudok készülni.
Meg amikor akkorákat lagol hogy képtelenség telibelőni.
Marad a Bettli....hála istennek az új conquest pályán már nem 12 ember topog.
33.
33.
Spectrum
#32: De te is tudod, hogy ott a killcam, azért elég sokat mond, ha látod, amint tárat cserél egy valóban unique camo-s fegyverben, miután fejbelőtt.

És ha jellegzetes figura, akkor valóban rá lehet görcsölni, amikor legközelebb szemtől szembe találkoztok.
32.
32.
Beniciodeltoro
#31: " gyémántberakásossal nyomom, az ellenfélen a kétségbeesés és reménytelenség érzése lesz úrrá, tudva, milyen nehéz megszerezni azt a kamót, és ebből levágva, hogy nincs esélye ellenem. "


Ezt biztos nem mondod komolyan, szerinted ha feléd kocog az enemy akkor van ideje rá hogy a fegyódat méregesse milyen gyémánt berakásos, vagy arany ?
Cod4-ben még újdonság volt bearanyozni az AK-t, de utána már......ráadásul ezek az új cod-ok annyira falunapos pudvák, hogy a hátam közepére se kéne.
Battle vissza adja az élményt a multiban, ez a trágya semmit.
31.
31.
Spectrum
Van a CoD-ban taktikai mélység, még ha sokan a "belemegyek a sűrűjébe, aztán lesz valami" elv alapján játszanak is. De én épp ezeket szeretem. TDM-ben az is jó taktika, ha 2-3 tag halad egyszerre, mert ha valakivel szembe találják magukat, az etgyesített tűzerő + az, hogy az ellenfélnek el kell döntenie, kire lőjjön, általában eredményt hoz.

A különféle fegyver-kamók is is jó szolgálatot tehetnek, mert ha pl. gyémántberakásossal nyomom, az ellenfélen a kétségbeesés és reménytelenség érzése lesz úrrá, tudva, milyen nehéz megszerezni azt a kamót, és ebből levágva, hogy nincs esélye ellenem.

Aztán ott vannak a scorestreak-ek. Melyiket pakolom be, hogyan gyűjtöm össze az aktiválásukhoz szükséges pontokat? Pl. egy UAV-hoz alapból 4 kill kell, vagy mondjuk 2 kill és két assist. Vagyis eddig életben kell maradnom hozzá. Elárulom, hogy taktika nélkül nem fogsz a CoD-ban 4 kill-ig életben maradni.
30.
30.
Angelwing
Még hozzá kell tennem hogy a Ghost volt az utolsó amit megvettem. Az ugra bugrás részek nem érdekelnek. Majd talán egy második világháborús ha jön,azt megveszem.
29.
29.
Angelwing
#27: Én mindig taktikusan multizok a COD-ban. Honnan várható az ellen,honnan cserkészem be őket,milyen fegyverrel megyek stb stb. Szóval van benne taktika,nem mondtál hülyeséget.
28.
28.
godach
#25: Jó. Az Jó, mert az utolsó multis élményem a Hardline volt. Ott Teambe nyomtuk. Bevallom, nem nagyon tudtam érvényesülni. Egyszer volt, hogy több embert öltem meg, egymásutánban, szinte egyszerre.
Viszont, már akkor széles vigyor volt a számon, és csóváltam a fejem, mert amikor elkezdtem felemelni a helikoptert, jobbra majd balra billent, és kicsit gyorsabban csapódtunk a földbe, mint ahogyan felemelkedtünk, már tudtam, hogy a csapattársaim, nem igazán tudták mire vállalkoznak, így szerintem jobb lesz nekem a magányos farkas szerepe ;)
27.
27.
kopic
#26: De CoD-ban soha nem volt taktika, szoval ezen mondatomat semmisnek lehet tekinteni.
26.
26.
kopic
Komolyan mondom, olyan ez a pálya mintha vmi 5-10 éveseknek kitalált játszótér lenne, undorító is ahogyan kinez a sok csili-vili xarral. Taktika is egyenlo a jo nagy nullával.

Es ez fogja kapni a 8-9 pontokat...jesszus !:S
25.
25.
Spectrum
#20: Abszolút van sima deathmatch, hogyne. Alap. :-)
24.
24.
Spectrum
Nem lesz itt semmi probléma. Baromi zúzós.
23.
23.
Aanash
Én szinte soha nem játszottam egyik coddal sem, a multiról nem is beszélve, de volna egy kérdésem.
Annyi kütyü meg robot meg mindenféle technológiát vonultat fel a játék.
Ezeket nem lenne jobb sokkal nagyobb, összetettebb és rombolható pályákon használni?
Amúgy pofás maga a pálya, csak a Killzone Shadow Fall-nál is meg a Destiny-nél is ugyanez a helyzet.
Szép meg jó csak kicsi és így feleslegesnek érzek mindenféle drónt meg hasonlókat.
21.
21.
Inferno
#15: áh nembaj h az advanced warfare-nek és a BO2-nek is tele vannak a szerverei :P
20.
20.
godach
Eddig magasról tettem erre is meg a multira is, azonban ez a trailer most nagyot ütött. Hangulatos, pörgős. Ki kellene próbálni.
Egyébként ezekben van sima deathmatch?
19.
19.
Paint
Falon futás....... egek, mi jön ezután, vízen járás.....
18.
18.
Beniciodeltoro
#16: Pláne ha winning kill, ilyenkor kiveszed a lemezt és ki frizbized az ablakon a pitsába, nem bajlódsz azzal hogy feltedd a játékaim.hura, és az életben nem veszel több codot.
17.
17.
kamgecam
16.
16.
shatterhand
Nekem eleg megnezni a quickshoot lövést sniper puskával es eszembe jut mitol rühellem ezt a sorozatot. Ettol szar a sorozat es nem a
változastol.
14.
14.
Inferno
#5: Ez előrendelőknek jár de kb egy hónap után ingyenessé teszik anno ugyan ez volt az előző Nuketownnal is alőször előrendelőknek járt majd ingyenes lett :D
12.
12.
Otvar szutyok ez, tegnap kiprobaltam a Battleborn-t closed technical testben, ezerszer szebb mint ez a fos cod...
11.
11.
Hát ha ennyire nem tetszik nektek, akkor lehet ki kéne próbálom, az eredeti cod szériát úgy sem szerettem ! :D
10.
10.
MikelGun82
Igazán gusztustalan lett. R.I.P. COD.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...