Ingyen játszható az NBA 2K16 a hétvégén

Link másolása
A hétvégén ingyen kipróbálható PC-n a 2K idei kosárlabdás játéka, az NBA 2K16. Mivel a demók már kimentek a divatból, jó alkalom lehet, hogy megbizonyosodjunk arról, megéri-e nekünk a játék.

Ezúttal egy egészen friss címet, az alig egy hónapos NBA 2K16-ot próbálhatjuk ki a Steamen a hétvégén. A játék mérete óriási (több mint 50 GB), így érdemes azonnal nekikezdeni a letöltésnek, mert csak holnap estig él a lehetőség. A játékot ezúttal nem akciózták le, így továbbra is 50 euróba kerül az alapverzió.

Daks a tesztjében így írt a játékról: "Az NBA 2K16 a sorozat legjobb darabja. Kár, hogy a külön rendező keze alatt készülő MyCareer mód nem lett annyira erős, mint ígérték, sokat panaszkodni viszont tényleg nem akarok. A játék tartalmas, a grafika szép, a meccsek elképesztően hangulatosak, a fizikáért felelős új motor pedig pár bugtól eltekintve remekül tud bizonyítani."

2.
2.
amperovszki
invert mousezal is lehet jáccani?
1.
1.
amperovszki
úgy látom, mindenki full csövön szedi lefelé, ezért nem is tud már ide kommentelni se, mert beállt a netje, mint a jancsiszög
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...