NBA 2K16 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

2015 őszén megjelenő kosárlabdás játék a 2K jóvoltából.

A Take-Two is szép negyedévet zárt

A Take-Two is közzétette a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, amelyből kiderült, a Grand Theft Auto V még mindig szépen tejel, és a Battleborn kudarca sem vágta földhöz a kiadót.

Elrajtolt a Humble 2K Bundle, 15 dollár a Battleborn

A Battleborn az év egyik, ha nem a legnagyobb buktája, erről árulkodik az is, hogy új Humble Bundle-t lényegében a Gearbox MOBA-lövöldéje köré húzták fel. Most 15 dollárért juthattok hozzá a PC-s változathoz.

Itt vannak a PlayStation Plus júniusi ajándékai

És ezúttal viszonylag szimpatikus a felhozatal. Ha szereted a sportjátékokat és a felfedezős kalandokat, nem lőhetsz mellé a PS4-es címekkel, és szerencsére a PS3- és Vita-tulajok is örülhetnek.

A hét legjobb játékakciói

Ezen a héten is temérdek jól árazott játék közül válogathattok. PlayStationön a Call of Duty-játékok kaphatóak kedvezménnyel, Steamen pedig a Sega szervezett komoly leértékeléseket.

Amerikai toplista: még mindig csak a Call of Duty

Megérkezett az NPD Group összesítése az amerikai játékpiac januári teljesítményéről. Ami azt illeti, nagy meglepetések nem történtek, játékfronton a Call of Duty, konzoleladások terén pedig a PS4 nyert.

60 millió leszállított példánynál jár a GTA V

A Take-Two legfrissebb pénzügyi jelentéséből az is kiderült többek között, hogy mára több mint 60 millió példányt szállítottak le a boltoknak a Grand Theft Auto ötödik részéből. Döbbenetes szám.

Tetoválások miatt mehet bíróságra a Take-Two

Egy tetoválószalon beperelte az NBA 2K-sorozat kiadóját néhány virtuális kosárlabdázó játékbeli tetoválása miatt. A cég szerint azokat az ő művészeik készítették, és nem lehetett volna felhasználni őket az engedélyük nélkül.

A hétvégén kipróbálható lesz az NBA 2K16

De csak Xbox One-on, ráadásul kizárólag az Xbox Live Gold-előfizetéssel rendelkezők csaphatnak le a 2K Sports kosárlabdás címére. Más korlátozások viszont nem lesznek, multizhatunk és a sztorimódot is nyüstölhetjük.

Grand Theft Auto Online - 8 millió játékos hetente

A Take-Two is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, ez a cég is várakozásokon felül teljesített az elmúlt negyedévben. Úgy néz ki, a legtöbb piaci szereplő túlzottan szkeptikus volt az utóbbi időszakkal szemben.

Ingyen játszható az NBA 2K16 a hétvégén

A hétvégén ingyen kipróbálható PC-n a 2K idei kosárlabdás játéka, az NBA 2K16. Mivel a demók már kimentek a divatból, jó alkalom lehet, hogy megbizonyosodjunk arról, megéri-e nekünk a játék.