Visszatér a Contra, de nem úgy, ahogy szeretnénk

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Famitsu szerint a Konami új Contra-játékot fejleszt. A dolognak két szépséghibája is van: mobiljáték lesz és a kínai piacra szánják, pedig már a 2011-es Hard Corps: Uprising óta várunk az új részre. Mindhiába.

A japán Famitsu úgy tudja, hogy a legújabb Contra-játék kizárólag iOS-re és Androidra jelenik meg. A sorozat legutolsó darabja a 2011-es Hard Corps: Uprising volt PS3-ra és Xbox 360-ra, így majdnem öt évet kellett várnunk a run and gun műfaj nagy öregjének visszatérésére.

Vagyis csak várnánk, hiszen a Konami a kínai piacra szánja az alkotást, továbbá teletömik mikrotranzakciókkal is. Ott viszont nem ismeretlen a sorozat: 2013-ban jelent meg Kínában a Contra: Evolution, szintén mobileszközökre.

Az új Contra megjelenési dátuma egyelőre nem ismert. Sajnos úgy tűnik, a nyugati játékosoknak még egy jó ideig várniuk kell a Contra visszatérésére. Addig a Star Wars: The Force Collectionnel kell beérnünk, a Chewbaccát a főszerepeltető minijátékot ugyanis a Contra inspirálta

7.
7.
David888
Mennyire vágyok már egy FPS Contra-ra! Tuti siker lenne :)
6.
6.
Sosem szerettem, én mindig a "szabadonfutós" megoldásokkal szimpatizáltam... :DDD
5.
5.
Raam989
Mit is varhatnak a pachinkonamitol...
4.
4.
DON GONDOCS
#3: http://www.giantbomb.com/contra/3030-4350/similar-games/

ezen az oldalon szoktam keresni játékokat.
3.
3.
Yanez
#2: Tényleg??? Erről nem is tudtam. Régebben volt több is, de egy jó mai Contra-féle és szintű játékot nem találok. Remélem írsz néhányat (PS3, PS4)!
2.
2.
DON GONDOCS
Még szerncse hogy van egy csomó alternatíva.
1.
1.
Yanez
De még mennyire várunk arra az új részre! Ezzel meg menjenek az anyjuk kínába!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...