Holnap jön a Age of Empires II HD új kiegészítője

Link másolása
Még áprilisban jelentette be a Microsoft, hogy hivatalos kiegészítő készül a felújított Age of Empires II-höz. Az Age of Empires II HD: The African Kingdoms a jó meleg Afrikába kalauzolja el a játékosokat.

Óriási sikereket ért el a Microsoft azzal, hogy felújította az ezeréves stratégiai játékait. Az Age of Empires II HD-hoz immár a második utángyártott kiegészítő fog megjelenni, ezt azonban már nem a rajongók, hanem maguk a fejlesztők rakták össze. A The African Kingdoms - ahogy a neve is mutatja - Afrikába fogja elkalauzolni a játékosokat. Az expanzió 4 új, teljesen leszinkronizált kampányt ad hozzá a játékhoz, így külön történetet kapnak a portugálok, a berberek, a maliiak valamint az etiópiaiak. A kiegészítővel együtt egy patch is érkezik, mely rengeteget javít a játékon, valamint az egységeket is kiegyenlítették. Természetesen a javításokat nem csak a kiegészítő, hanem az alapjáték tulajdonosai is megkapják.


Az Age of Empires II HD 2013-ban jelent meg a Steamen és akkora sikert aratott, hogy immár a második kiegészítő jelenik meg hozzá. Augusztusban jelent meg az első, a The Forgotten, mely egy rajongói modból nőtte ki magát. A Microsoft másik klasszikusa, az Age of Mythology is kapott egy felújítást - ehhez szeptemberben jelent meg expanzió.

15.
15.
Spectrum
#8: "Mert nem szeretem a kapitalista világ cégeinek gusztustalan birkanyíró stratégiáját."

Akkor költözz Észak-Koreába, mindannyiunknak jobb lesz. Szevasz, majd írj!
13.
13.
greenmelon
#12: DLC-t alapvetően csak GOTY vagy egyéb formában veszek, az alapjátékkal együtt, de játékos pályafutásom egyik legmeghatározóbb játékára nem sajnálom az évi egy DLC-ért kiadott pár ezrest. :)
12.
12.
mestermagyar
#11: Emiatt a hozzáállás miatt degradálódtak eleve a potenciális kiegészítők x db DLC-vé illetve különálló rohadt drága játékké. Szerintem jobb ez a hozzáállás bármennyire is sok ember botránkozik meg rajta. ha nem tudod gyorsan a követ megtörni, a víz idővel úgyis kivájja.
8.
8.
mestermagyar
#7: Én azt nem értem hogy miért kell minden egyes hasonló hírhez jövő pénzlehúzás dumára benyögni azt amit te mondasz. :)

Mert nem szeretem a kapitalista világ cégeinek gusztustalan birkanyíró stratégiáját.
7.
7.
greenmelon
#4: Én azt nem értem, miért kell minden egyes hasonló hírhez benyögni ezt a pénzlehúzás dumát. :D
4.
4.
mestermagyar
#3: Csak azt nem értem miért kell neked ezt elmondanod ha tudod hogy nem veszem meg. Nálam alap hogy az unfair ajánlatokat a lehető legjobban kerülöm.
3.
3.
greenmelon
Akkor ne vedd meg, én örömmel fogom kicsengetni azt a néhány ezrest a plusz tartalomért, mivel azon kevés játékok közé tartozik, ami tényleg képes lekötni.
2.
2.
mestermagyar
Pénzlehúzás. Éves modokat raknak be DLC-ként. Ha még ez új is, egy ilyen DLC manapság nem nagy kunszt és idő.
1.
1.
Hunszi
ez kb. minden elárul a jelenlegi RTS felhozatalról...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...