Age of Empires II: Definitive Edition PC

Újrakiadást kapott az Age of Empires második része.
Típus: Középkori nyilazós, RTS, Történelmi

Age of Empires II - hadba vonulnak a nyugat lordjai

Nem lehet mindennapos dolognak nevezni azt, amikor egy játék remasterelt kiadása kap egy tartalmas kiegészítőcsomagot - márpedig pontosan ez történt pár nappal ezelőtt az Age of Empires II: Definitive Editonnel.

Jól halad az Age of Empires IV fejlesztése

Shannon Loftis, a World's Edge stúdió feje évértékelőben tekintett vissza az Age of Empires-sorozat körüli történésekre. A második és a harmadik rész definitív kiadása mellett az évek óta készülő negyedik epizódról is ejtett néhány szót.

Age of Empires II - megérkezett a battle royale-mód

Befutott a korábban már beharangozott frissítés az Age of Empires II: Definitive Editionhöz, amely többek között elhozta a battle royale-játékmódot is a klasszikus RTS újrakeverésébe. Az újdonságról most egy előzetest is tudunk mutatni.

Az Age of Empires II-ben is battle royale-ozhatunk

Lassan egy éve már, hogy megjelent az Age of Empires II: Definitive Edition, és a fejlesztők kiadós frissítéssel tervezik megünnepelni az évfordulót. Az újdonságok között találunk Quickplay funkciót és battle royale-játékmódot is.

A karácsonyt ünnepli az Age of Empires II is

Lehullott a hó az Age of Empires II: Definitive Edition csataterein, és csak úgy repkednek a cukorpálcák és az ajándékcsomagok! Nem mindennapi látvány ez, de a gyalogosok moráljának biztosan jót tesz.

Age of Empires II: Definitive Edition teszt

Az Age of Empires II a huszadik születésnapjára kapta meg a felújított, definitív változatát, amely 4K-ban is ütős grafikával, modern matchmakinggel, az összes létező tartalommal és felújított zenei albummal tiszteleg az eredeti előtt – szeretjük!

X019: Végre mozgásban az Age of Empires IV

Megtörtént az, amire annyian vártunk: a Microsoft az Inside Xbox tegnapi műsorában végre mozgás közben is megmutatta az Age of Empires negyedik részét, amely a középkorban játszódik majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lehet panaszunk az elmúlt hetek videojátékos felhozatalára, és bizony a következő napokban sem fog lassulni az iram; macskaként nyomozhatunk, darázsként repülhetünk, és jediként harcolhatunk a friss címekben.

GC 2019: Novemberben újrázik az Age of Empires II

Age of Empires IV-híreket ez a Gamescom sem hozott, az Age of Empires II: Definitive Editionről azonban kiderült néhány nem elhanyagolható részlet: például a megjelenési dátum.

GC 2019: Ott lesz az Age of Empires IV is?

Ugyan a választ még homály fedi, ám a fejlesztők friss Twitter-bejegyzése szerint valamilyen Age of Empires-bejelentésre mindenképpen számíthatunk a mai napon, a 17 órakor kezdődő Inside Xbox során.