Frissítve: Konzolokra is jön az Overwatch

Link másolása
Idő előtt lepleződött le az Overwarch konzolos kiadása, melyről annyit pletykáltak már az utóbbi időben, hogy szinte már csak a bejelentésre vártunk. Nagy eséllyel az idei BlizzConon jelentették volna be a hírt.

A Blizzard hivatalos oldalára került fel rövid időre egy reklámkép, mely végül leleplezte az Overwatch konzolos kiadásait. A képet azóta már eltávolították, de természetesen az interneten semmit sem lehet eltüntetni véglegesen.

Eszerint a játék PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni valamikor 2016 tavaszán. Továbbra sem tudni azonban, hogy a játék free-to-play lesz-e vagy sem: bár a képen látható Origins Edition már előrendelhető több boltból is, az is megeshet, hogy csak egy minden extrával megpakolt dobozos verzióról van szó. A mai BlizzConon nagy eséllyel mindenre fény derül.

Update! Megérkezett az Origins Editiont bemutató trailer és egy új gameplay ízelítő is. Az Origins Edition 60 dollár lesz, ezzel együtt az is eldőlt, hogy nem free-to-play a cím.


12.
12.
Nando
Ezért a játékért (játékelemekért) elkérni 60 dollárt / eurót szégyen. :(

11.
11.
giga321
Ha jön ps4-re lehet beszerzem. Dugig van tetszetős karakterekkel: Genji, D.Va, McCree,
10.
10.
Ragnarök
Akit erdekel milyen a content, csak ugorjatok fel twitch.tv-re. Folyamatosan mennek a closed beta streamek. Ajanlom figyelmetekbe az ex-CoD "pro" jatekosok streamjeit, azok altalaban elvezhetoek szoktak lenni.
9.
9.
Ez tévedés, vegyetek Battlefrontot... :D
8.
8.
Gykrizsi
Király. Nagyon szurkoltam, hogy igazak legyenek a híresztelések és tényleg azok voltak. Király!
6.
6.
Dark_Temptation
Ha freetoplay ha nem megveszem imadom a blizz jatekokat es gyönyörű a tokk is :-)
5.
5.
Ez igaz, csak abban hasonlitanak hogy hosok vannak benne es multis :-)
3.
3.
miskafia
én eddig azt hittem, hogy 100%-ig ingyenes lesz..
2.
2.
#1: Tárgytalan, mert a Battleborn májusra csúszott...
1.
1.
Nem rossz, de nekem a Battleborn jobban bejön. Az februárban érkezik, úgyhogy ki lehet próbálni és ha mégse akkora poén akkor jöhet ez :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...