Film- és tévéstúdiót alapított az Activision Blizzard

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Rajtol az idei BlizzCon, úgyhogy az Activision és a Blizzard egy nagyobb bejelentéssel nyitotta a holnapig tartó showt. Filmes és tévés részleggel bővül a kiadó, így hamarosan saját gyártású filmek és tévésorozatok jönnek.

A Ubisoft után az Activision Blizzard is bővíti portfólióját, így a kiadó ma megerősítette, hogy új divíziójuk filmek és tévésorozatok gyártásával fog foglalkozni. Az első filmes projekt a Call of Duty-sorozatra fog épülni, de a tervek szerint a széria egy tévésorozatot is kapni fog. A megjelenés még nagyon odébb van, jelenleg 2018-ra vagy 2019-re tervezi a kiadó.

Emellett kapunk majd egy animációs Skylanders-sorozatot is, a Skylanders Academyt. A tévésműsor már készülőben van, és többek között olyan neves szakember dolgozik rajta, mint a Futurama írója, Eric Rogers, aki ezúttal showrunnerként szorgoskodik a projekten. A Skylanders Academyben Justin Long alakítja majd Spyrót, Ashley Tisdale lesz Stealth Elf, Jonathan Banks lesz Eruptor, míg Norm Macdonald Glumshankset formálja meg, de Harland Williams és Richard Horvitz is csatlakozik majd a stábhoz.

10.
10.
Simsfan
"Úgy látom, ez a világ már mindent látott. Hagyjuk el a bolygót, nincs értelme semmi új kezdeményezésnek, hiszen ti már előre megmondjátok mindenről, hogy szar."

Ami szar lesz az szar lesz. Ennyi. Ha egy alkoholistára bízol egy szeszfőzdét, akkor az nyilván sikeres lenne? Nem menne csődbe egy idő után?

(Vagy mondjuk, ha politikusokra bízza az ország sorsát...?)
9.
9.
Futu-Retro
#8: Én például nem mondom meg élőre, hogy sz@r lesz, de röhej, hogy ilyenekbe milliókat feccöl az a cég, ami éveken át nem foglalkozott azzal, hogy például ne ezeréves szénnétupírozott motor fusson a COD alatt, vagy hogy esetleg vissza kéne térni a 2. rész szintjére és valami maradandót alkotni, melyet jogosan küldhetnek borsos áron a boltokba. Persze teljesen érthető, hogy nem erőltetik meg magukat, hiszen így is rengeteg fogy a játékukból. Ettől függetlenül remélem nem PG-13-mas filmeket fognak csinálni, mert az nem fogja visszaadni a játék hangulatát.
8.
8.
Spectrum
Úgy látom, ez a világ már mindent látott. Hagyjuk el a bolygót, nincs értelme semmi új kezdeményezésnek, hiszen ti már előre megmondjátok mindenről, hogy szar.
7.
7.
Blueberry
Értem,ez is olyen pro4 féle fél csillagos film lesz
4.
4.
Blueberry
És ez a "COD film" miben fog különbözni a többi agyatlan akció filmtől?
3.
3.
Futu-Retro
Remélem, hogy COD rajzfilm is lesz, meg főzőshow, ja és akkor már építsenek egy saját szuperhősuniverzumot is.
2.
2.
Gykrizsi
Call of Duty film..... KI HITTE VOLNA?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...