Filmes híreket mondunk

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Két izgalmas filmes hírrel is szolgálhatunk a hétvégére: új előzetest kapott Quentin Tarantino következő filmje, a The Hateful Eight, és kiderült, hogy trilógiának szánják a Jurassic World-sorozatot.

Új előzetest kapott a The Hateful Eight

Január 7-én kerül a magyar mozikba Quentin Tarantino következő filmje, amely olyan színészeket vonultat fel, mint Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Demián Bichir, Tim Roth, Michael Madsen és Bruce Dern.


Az amerikai polgárháború után játszódó film felütése végtelenül egyszerű, de tudjuk ugye, hogy itt úgyis a karakteren lesz a hangsúly: egy The Hangman nevű fejvadász és a foglya utazása során találkozik egy másik fejvadásszal és egy seriffel, akikkel együtt aztán egy hóvihar elől menekülve megszállnak egy félreeső fogadóban. Itt négy másik idegen várja őket, és egy csapásra bizonytalanná válik, hogy megélik-e a reggelt...

Trilógiának szánják a Jurassic Worldöt

Ahogy arról már beszámoltunk, készül a Jurassic World folytatása, a minap azonban kiderült, hogy nem csak egy második, hanem egy harmadik részre is számíthatunk majd a témában. A Universal Pictures elnöke, Donna Langley erősítette meg a The Hollywood Reporternek, hogy trilógiának szánják a címet, és Colin Trevorrow rendező Spielberggel karöltve már agyal is a hogyantovábbról.


Az persze nagy kérdés, hogy a harmadik rész mikorra készülhet el. A Jurassic World 2 2018. június 22-én kerül mozikba, Trevorrownak pedig utána is lesz melója bőven, hiszen a 2019-ben érkező Star Wars: Episode IX-t (vagy bármi is legyen a film végleges címe) is ő rendezi majd. Ez azt sejteti, hogy 2020-nál előbb nem zárul le az újgenerációs Jurassic-széria.

6.
6.
Aanash
Az új dinoszauruszba pedig emberi géneket is raknak és így beszélni is tud majd...meg szárnyakat növeszteni és csak tűsarkúban lehet belépni a parkba.
Még kettő szar várható, pedig ez az egy is sok volt.
5.
5.
Yanez
Mind remek hír! JW-nek már csak azért is örülök, mert igen ritka a választék ebben a témakörben. QT film pedig kötelező, mint a friss levegő!!! Ja, és már szinte egyiket sem tudnám elképzelni S. Jackson nélkül. :D Csak a Kill Bill az egyetlen, ahova nem hiányzott, max egy afro szamuráj szerepére. )))
4.
4.
Futu-Retro
Remélem, hogy a Jurassic World 2-ben már a T-Rex is tűsarkúban fogja nyomni, hogy végre utolérhesse a csajt.
3.
3.
godach
Vagy nekem van ízlésficamom, vagy nem tudom, de általában a nagy Quentin Tarantino- felirattal kezelt filmek, nekem nem hozzák azt az átütő sikert mint amire számítok...
2.
2.
adamsfamily
Remélem a következő 2 jurassic world nem olyan lesz,mint ez volt,hogy 10 szálon indult el a történet és végül egyiket se vitték sehova.Az előzőekben legalább volt izgalom,bár a 3. rész elég gyenge volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...