Friday the 13th: The Game - a Kristály-tó titka

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 8.
  • Videó
Link másolása
A Péntek 13-filmek ikonikus helyszínén, a Kristály-tavi táborban megannyi ártatlan tinédzser lelte halálát. A hivatalos Friday the 13th: The Game is itt játszódik majd, most egy videóban madártávlatból járhatjuk be Jason otthonát.

Jelenleg is zajlik a hivatalos Péntek 13-játék Kickstarter-kampánya. A Gun Media 700 ezer dollárt szeretne összekalapozni rá, öt nap van hátra a végéig, és úgy néz ki összejön neki. Aki nem tudná, a játékban nem csak a filmbéli fiatalokat irányíthatjuk majd, hanem Jason Voorhees bőrébe is belebújhatunk.

Helyszínünk a Kristály-tónál található tábor lesz, ezt mutatja be az új videó, amit az adománygyűjtés hajrájára időzítettek:


A munkálatokban pedig az a Sean S. Cunningham is közreműködik, aki az első részt rendezte. Az anyag a multira fókuszál, a kompetitív és kooperatív lehetőségek mellett egy aszimmetrikus 7v1-es játékmódot is találunk benne: itt Jason elől kell majd menekülnünk, akit szintén egy játékos irányít majd, hasonlóan az Evolve szörnyéhez.

A Friday the 13th: The Game PC-re, Xbox One-ra és PS4-re készül. 

20.
20.
#19: Szeretem mind a kettőt, Freddy speckója épp az, hogy sehova se illik bele, nekem ezért ilyen különleges :)
Amit elkrtam a Freddy filmekben hogy sok helyen már néha nevetségesen szürreális Krueger és ezért nem annyira félemetes. lehetett volna egyszerűbben d ejobban paráztatni az ő karakterével.
19.
19.
DarkLord
Muter régen , mikor meghallotta azt a hang effektet, amikor Jason érkezik kitudott volna menekülni a világból :D Tssss-tsssss-tttsssss

Amúgy én nagyon bírtam a Péntek 13 filmeket, sokkal nagyobb kedvenc volt, mint Freddy, őt valahogy soha nem tudtam komolyan venni, míg Jason elég korrekt figura lett. Ahogy a Mortal Kombat-ba se illik bele Freddy, azonban Jason ott is megállja a helyét, mint karakter.
17.
17.
#9: Megkonkretizálnád (anyád nyelvújító vagyok) ezt a dolgot egy hangyányit? Köszi
15.
15.
Igen igen Freddy és Jason két örök kedvenc, gondoljatok bele a 80as évek óta 'élnek' ezek a karakterek, és azóta királyok... presze Freddy-t jobb néha elfelejtetni mert ha nem akkor megjelenik alvás közben és akkor mindannyian bekaksizunk és az reggelre senkinek sem jó ugye
14.
14.
felegyi
#8: Szintén tegnap néztem meg, ez a cikk hozta meg hozzá a kedvet :) ! Azért csak adok ennek is esélyt...
13.
13.
Egy-kettő, Freddy érted eljő, három-négy... hja nem elkúrtam az nem ez, itt antiszoc Jason X-be vágja az összes meztelen sunát egy nagyra nőtt csernobili reggeli vajazókéssel áááh állat.
Szóval milyen remake?? Azt nem láttam
12.
12.
Mekkora aljas átverés ez a trailer ! Aljas módon, félmeztelen pancsikáló csajokat ígér, aztán semmi ! Eh, csalódtam, nem is érdekel... :D
11.
11.
B.V.Ampire
#8: nemrég megszereztem az összes Jason filmet. Kedvenc horror karakterem
10.
10.
crytek
Nincs single nem érdekel!
9.
9.
godach
#8: Nekem a Remake is tetszett. Hangulat, látvány, brutalitás ott volt a szeren. Próbáld azért meg azt is, ha eddig kimaradt volna ;)
8.
8.
Épp most szedtem le a Freddy vs Jason 2003 as movie-t az remek kis film volt:)
Kiváncsi vagyok mi lesz ebből
7.
7.
koviprog
Jajj de lehangolt a multis szó :( kuka semmire nem jó. Jason kerget 1 helyszínen pazarlás már megint egy ekkora alapötletre.
4.
4.
zsocc-nrg
Nagyon jó lett volna egy single mód de így hogy a kijelölt célt is csak nagy nehezen fogják elérni, nem hiszem hogy több lesz mint egy sokadik szimpla multis cím... Kár érte.
3.
3.
godach
Singleként egy nagyszerű játék lehetett volna. Amolyan, Splinter Cell és Manhunt keverékként.
1.
1.
RayErizo
,,Év játéka" gyanús.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...