Friday the 13th: The Game PC, PS4, XBOXONE

Jason Voorhees 25 év után visszatért a videojátékokba egy kooperatív és kompetitív multira kihegyezett produktumban.
Típus: Akció, FPS, Horror, Multiplayer

Terítéken a Games with Gold októberi címei

Az október amúgy is a rémisztgetésről szól, úgyhogy részben ehhez illeszkedik a Friday the 13th: The Game-mel a Games with Gold-játékok e havi felhozatala. Ráadásként örülhetnek még az önjelölt nindzsák is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a következő napokra megsokasodnak a játékmegjelenések, az igazi nagyágyúk továbbra is váratnak magukra, így inkább az ínyencek fognak örülni. Lássuk a legfrissebb premierek listáját!

Újabb öt játékkal bővül a PlayStation Hits kínálata

Szeretjük a PlayStation Hits címkével ellátott játékokat, hiszen ezekhez a címekhez fixen alacsony áron juthatunk hozzá. Most olyanok is csatlakoznak ehhez a sorhoz, mint a Horizon: Zero Dawn, a Resident Evil 7, vagy a God of War III Remastered.

Switchre is jön a Friday the 13th: The Game

Miután lezárult a pereskedés, a Gun Media bejelentette, hogy tavasszal Nintendo Switchen is napvilágot lát a Friday the 13th: The Game. Tartalmilag már nem frissül a multira kihegyezett cím, de a hordozható port előtt nincs akadály.

Befutott a PlayStation Plus októberi felhozatala

Ami azt illeti, ez a hónap is egész ígéretes lett. Persze nem annyira, mint a Destiny 2-vel és God of War III: Remastereddel tomboló szeptemberi játékáradat, de a horrorrajongóknak garantáltan lesz októberben pár álmatlan éjszakájuk…

Fejlesztőt váltott a Friday the 13th: The Game

Már nem dolgozik tovább az IllFonic csapata a Friday the 13th: The Game-en - jelentette be a kiadó, a Gun Media. Mint írják, az eredeti fejlesztő szerződése lejárt, innentől a tokiói Black Tower Games foglalkozik a játék polírozásával.

Friday the 13th: The Game - nem kaphat több DLC-t

Egy hollywoodi jogi csatározás miatt, úgy tűnik, nem kaphat több tartalmi kiegészítőt a Friday the 13th: The Game. A fejlesztők innentől kezdve az üzemeltetésre és a hibák javítására fókuszálnak.

Jönnek a single kihívások a Friday the 13th-játékba

Noha tavaly nyárra ígérte a Gun Media a Friday the 13th: The Game egyjátékos módját, végül egy év késéssel, a hónap végén élesedik. A single player kihívásokban Jasont irányítjuk, a táborozók legnagyobb kárára!

Friday the 13th - ízelítő az egyjátékos részből

Végre megmutatták nekünk a Friday the 13th: The Game egyjátékos részét, igaz, a mostani gameplay videó csak az oktatópályát vonultatja fel. Ha szeretted a Hitmant, ez is testhez áll majd!

Íme, a PS Store 2017-es letöltési toplistája

A Sony elárulta, hogy mely játékokat töltötték le a legtöbben tavaly a PlayStation Store-ból. Itt is a Call of Duty: WWII győzött, de azért akadt néhány meglepetés: még a Friday the 13th: The Game is felfért a dobogóra.