Ekkor lesz az idei The Game Awards

Link másolása
Geoff Keighley és csapata idén is kiosztja a legjobb játékoknak járó díjakat: a tavaly debütált The Game Awards ezúttal is decemberben kerül megrendezésre, ám ezúttal nem Las Vegasban, hanem Los Angelesben.

Bár tavaly kicsit csalódást keltő volt a The Game Awards bemutatkozása, idén is visszatér Geoff Keighley showja. Idén december 3-án kerül megrendezésre a műsor, ám ezúttal nem Las Vegasban, hanem Los Angelesben, a Microsoft Theaterben. A show ezúttal is kicsit közel van Sony-féle PlayStation Experience-hez.


A műsort ezúttal is rengeteg helyen lehet majd élőben követni, többek között a YouTube-on, a Twitchen, a Steamen, a PlayStation Networkön, az Xbox Live-on és a hivatalos oldalon keresztül. Geoff Keighley a bejelentésben hozzátette, hogy ezúttal szeretnék kicsit közelebb hozni a gamereket a showhoz, ezért lehetőséget biztosítanak majd számukra, hogy a konzoljaikat, mobiljaikat és PC-iket felhasználva interakcióba léphessenek a műsorral. További információk a hó második felében várhatóak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...