Képeken a Game of Thrones fináléja

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A Telltale Games közzétett néhány screenshotot a Game of Thrones évadfináléjából. A The Ice Dragon címre keresztelt epizód egészen pontosan november 17-én debütál, a dobozos verzióval egy napon.

A Telltale csak összehozta, hogy minden platformon egy napon, azaz november 17-én debütáljon a Game of Thrones fináléja. A hatodik epizód The Ice Dragon címen fut, és nem csupán PC-n, PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on lesz elérhető aznap, hanem iOS-en és Androidon is.

A lemezes változat is november 17-én érkezik konzolokra 30 dolláros áron.

A történet epikus lezárást kap. A Forrester-család megmaradt tagjai mindent megtesznek azért, hogy megmentsék a hazukat, akár diplomáciával, akár erőszakkal. Eközben a Falon túl Gared a misztikus North Grove titkaival ismerkedik meg, míg Mira még mélyebbre merül a King's Land politikai játszmáiban.

12.
12.
#11: edit gomb vágyom rád kedvesem, dual postban érkezem :)
Miért a Dishonored is milyen groteszk és csúnya, mégis mekkora játék ! Ott is direkt volt minden annyira elnagyolt, hogy minél jobban vissza-adja a világ hangulatát...
11.
11.
Engem például baromira hidegen hagy a GoT, de azért azt megjegyezném, hogy a minden idők kedvenc kémes ( az egyetlen igazi kémes ) játéka a No One Lifes Forever így nézne ki ( ami ügye 2000-es játék ) akkor nagyon boldog lennék. Nincs ezzel semmi baj. Meg akkor sem venném, ha bottal piszkálnának, de ha egy olyan téma amit kedvelek ilyen minőségben jön, nem gondolom, hogy sikítva menekülnék, még így 2015-ben sem. Nem az év designje, de nem olyan rossz ez!
10.
10.
McDuff
#9: kellemes a szemnek? rendesen bassza a szemem ez mosódott fos háttér. értem én a célt,hogy ezzel azt akarták sugallni a készítők hogy egy festményt nézünk egy könyvben,de pont a kevesebb néha több.
9.
9.
latis666
Nem felső kategóriás a grafika de bőven hozza azt a szintet ami már kellemes a szemnek. Egyébként bármilyen lenne a grafikája valaki itt biztos azon pörögne hogy lehetne jobb. Erre van a készítőknek keret és képesség akkor így oldják meg. Akinek nem tetszik nem játszik vele. A koncepció rajzok meg nem támpontok a grafika tekintetében. Lerajzolni sokkal könnyebb mint 3d-ben nmegvalósítani. Arról nem is beszélve hogy vannak termékek ahol nem az a cél hogy korszakalkotót készítsenek hanem hogy kiszolgálják az igényeket. Ez is egy ilyen. Aki GoT-ot akar játszani annak ez a program teljesen rendben van.
8.
8.
King's Land? Komolyan??

Amúgy várom már nagyon.
7.
7.
Yanez
Ez a játék nagyon bejött, tökön ülve várom a finálét!
5.
5.
insanity06
tényleg nem esett még le hogy a grafika azért ilyen, hogy olyan hatása legyen mintha egy festményt néznél? szerintem tökéletes a grafika és semmi baj sincsen vele. Maradjon csak ilyen és legalább több pc-n fut el. Nem muszáj fejleszteni csak azért mert lehet. plusz a történet a lényeg. Minek kell leragadni mindig a grafikánál minden játékban? ennél jobban csak akkor tudnak felcseszni mikor pixeles játékok alatt írják, hogy "miért nem jobb a grafika"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...