Game of Thrones (Telltale) Mobil, PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Telltale játékot készít a Game of Thrones HBO-s adaptációja alapján.
1547467239

Már tudjuk, mikor indul a Trónok harca utolsó évada

A múltheti teaser után az HBO végre elárulta a Trónok harca utolsó évadának premierdátumát, mégpedig egy vadonatúj kedvcsináló formájában. A videó a Stark-családra koncentrál, a testvérek nagyon elszántnak tűnnek.
1542276004

Most már tényleg vége a Telltale Gamesnek

A kalandjátékairól híres kaliforniai stúdió végleg lehúzta a rolót. A csapat ingóságait elárverezik, és a megmaradt alkalmazottak egészségügyi biztosítása is csak a hónap végéig szól. Emellett egy sor korábbi játék árusítása is megszűnt.
1542132031

Áprilisban jön a Trónok harca utolsó évada

Az HBO visszatér a hagyományokhoz, így a Trónok harca befejező évada is áprilisban mutatkozik be. Hogy pontosan mikor, az egyelőre nem derült ki, viszont egy korai kedvcsinálót azért már kaptunk.
1541149251

Naomi Watts a Game of Thrones spin-offjában

A népszerű hollywoodi színésznő is aláírt a Game of Thrones előzményeit elmesélő sorozathoz, amely több ezer évvel korábban játszódik, mint az anyaszéria. Watts egy sötét titkot rejtegető karaktert alakít majd.
1537803005

Telltale Games - a bezárás margójára

A kalandáték-sorozatairól elhíresült Telltale Games pénteki bezárásának híre megrengette a játékipart, az érintettek közül néhányan elmesélték, hogyan zajlott le a folyamat a stúdión belül. Még mindig kérdés, mi lesz a The Walking Deaddel.
1537596004

Bezárja kapuit a Telltale Games

A tegnap késő esti pletykák után a Telltale Games hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan bezár a stúdió. A közlemény szerint nehéz éven vannak túl, és sajnos nem tudták leküzdeni az anyagi akadályokat.
1506513649

Budapesten is lesz Trónok Harca Live koncert

Jövőre már májusban beköszönt a tél, a tavaly útjára indított Trónok Harca Live koncertsorozat ugyanis az észak-amerikai helyszínek mellett 2018-ban Európában, köztük Budapesten is tiszteletét teszi, méghozzá Ramin Djawadi vezényletével.
1498664809

A PlayStation Plus júliusi ajándékai

Nemcsak meleg, hanem borzongató július vár a PlayStation Plus-tagokra, elvégre a Supermassive horrorjátéka, az Until Dawn is berepül az Instant Game Collectionbe. Ezen kívül megkapjuk az Telltale-féle Game of Thronest is.
1460536200

Telltale-játékok az új Humble Bundle-ben

Új Humble Bundle indult, melyben a Telltale játékai vásárolhatóak meg akciós áron. Egy dollárért többek között a The Walking Dead első évadát is megkapjuk, de a friss Tales of the Borderlandsért sem kell sokat fizeti.
1455537600

Megérkezett a Trónok harca új évadának a teasere

Áprilisban végre visszatér a Trónok harca-sorozat, melyhez most befutott a beígért teaser trailer. A hatodik évad érdekessége, hogy a történet már az eddig megjelent könyvek után játszódik.