Xbox One - mikor élesedik az új frissítés?

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 12.
  • Hír
Link másolása
Végre csütörtök, reméljük, úgy indultál el vagy fogsz elindulni suliba/dolgozni, hogy Instant On módban hagytad az Xbox One konzolodat. Mire hazaérsz, megkapod az új dashboardot, a visszafelé kompatibilitásra viszont még várni kell.

Ahogy arra többször is felhívtuk az Xbox One-tulajok figyelmét, ma új dashboard-frissítés érkezik a konzoljukhoz, és vele együtt elérhetővé válik az E3-on bejelentett visszafelé kompatibilitás is. A rajt apropóján még egy ilyen vicces videót is kaptunk, melynek főszereplője Martin Starr a Freaks and Geeksből és a Silicon Valleyből:


Major Nelson a blogján jelentette be, hogy a New Xbox One Experience névre keresztelt dashboard magyar idő szerint reggel 9 órakor élesedik majd. Nem egyszerre kapják meg a játékosok, a Microsoft fokozatosan teríti majd az update-et, érdemes azonban Instant On módban hagyni a konzolotokat, így az automatikusan magáévá teszi az új menürendszert, ha elérhetővé válik a nap folyamán.

A rossz hír az, hogy a visszafelé kompatibilitás csak valamivel később érkezik, és este 9 óra után válik elérhetővé, amiben az is benne van, hogy ma már nem nagyon lesz időtök arra, hogy kipróbáljátok. A funkció több mint 100 játékot támogat, a pontos listát itt találjátok.

A frissítés egyébként opcionális, de csak egyelőre, november 23-tól mindenképpen le kell tölteni a rendszert.

Update! 1,2 GB-os a frissítés körülbelül.

52.
52.
UncannyDante94
#51: igen,ezt én is tudom,de hidd el,MULTIzok! :O :D
Kiirja h az én régiomban mennyien vannak stb,co-op,multi,horda,minden...
51.
51.
crashpipi
#50: Gold nélkül nincs multi.
Ugyanúgy, ahogy PS-en sincs.
50.
50.
UncannyDante94
Valaki elmondaná hogy miért tudok x360 as játékkal (gears3) multizni xbox one-n ,úgy h jelenleg nincs gold előfizetésem?!! :O
49.
49.
semike
48.
48.
sandokan01
Nekem el sem fogadja a bankartyamat, Mert nem mastercard, vagy visa. A paypal-t fel sem ajanlja, hogyan lehetne megis a paypal-t beallitani?
47.
47.
Chelseafan1989
#36: én megcsináltam a bankkártyás regisztrációt is de akkor is csak megvenni tudtam volna sehol nem volt hogy free.
nem tudom mért nem lehet egyszerűen megcsinálni boxon, úgy hogy beteszik a gold kínálatok közé azt onnan leszedem azt megy.
kíváncsi voltam erre a visszafelé kompatibilitásra de nem tűnik valami jónak.
46.
46.
dcba
#45: az alljfon 5s az megjeleneskor is szar volt :D :D

Vicc volt ne sertodj meg :D
45.
45.
semike
En a múltkor nyomtam a metropolis Street racert es mondja a gyerek mi ez a szar?!?!ennek mennyi fps-e van?Kettő?!?!hahahah barom......De pl ma toltam a Dirt3-at azt is lefikazza.....mindjuk az ájfon 5s is szar már...mert tavalyi.....betegek ezek....
44.
44.
dcba
#43: Sztem nem feltetlen voltak jobbak, csak mi mar ki vagyunk egve, mert mar az osszes FPS a Doom-t koppintja, az osszes openworld a GTA-t es mar nem adnak semmi ujat, ellenben nekunk a lelkunkben marad az az onfeledt erzes amikor meg a gta3-ban okorkodtunk, festegettuk paintben a karaktert, vertuk el a prostit es ilyenek, vagy amikor irkaltuk, h iddqd idkfa a doomba, vagy amikor szamtech oran mindenki doomban multizott.

Elhiszem, h pl a GTA 5 egy jo jatek, csak nekem az 1-2-3-Vice city-San Andreas(a 4 nem szamit, mert az kimondottan okadek resz lett) utan mar baromi unalmas, mert vhogy ez is csak annyi, h elmesz vhova lelosz mindekit cut scene es mission accomplished.
43.
43.
semike
Dcba ott a pont!szerintem is jo dolog regi játékokkal jatszani.nekem a farkincam kivan mikor a 17eves gyerek megjegyzi h egy csunya ezert biztos szar...hahahaha pedig ha tudná régen Mennyivel jobb jatekok voltak.....
42.
42.
dcba
#36: Passz, en nekem PayPal van megadva, oda meg nyugodtan ad be a kartyaadataid, onnan tuti nem lopjak el. Ha nem szeretned megadni semmikepp, akkor nem tudok segiteni.
41.
41.
dcba
#38: Sztem meg nem hulyeseg, csak beloled hianyzik a rajongas a retro irant ennyi. Vannak ilyen emberek akiknek csak a legujabb a legjobb, nincs ezzel baj, de azert volt jo otlet, mert nekem rengeteg olyan jatekom van 360-on amiket imadtam es igenis kell a tudat, h barmikor jatszhatom oket, pl Fable 2 vagy Gears sorozat.

En vagyok az az orult akinek meg Game Boy-a is van es szokott rajta jatszani, mikozben a legujabb jatekokat is porgetem.
39.
39.
#38: Ok,de én az élettben nem vettem digitális 360-as játékot max kiírtam DVD-re annó :) Akkor lehet valamelyik új tulaj a profilomat nem tōrölte és úgy vásárólt rgh-s boxon? Mindenesetre köszi Microsoft a kislányom majd elbénázik rajtuk:)
38.
38.
crashpipi
#37: Akinek meg volt digitálisan anno.
Én pár percet játszottam a Dirt 3-al, az Ac 2-vel és a R6-el csak tesztképp, hogy hogy futnak, de le is szedtem őket, mert bármennyire is jó ötletnek tűnt ez a visszafelé kompatibilitás, én bizony már képtelen volnék ezekkel a gémekkel játszani ma. :)
Eljárt felettük az idő. Az AC inkább maradt volna meg az emlékeimben úgy, ahogy emlékeztem rá. :D A falra mászkálás, a verekedés borzasztó az újakban megszokott megoldások után, a Dirt 3 grafikája egy időutazás, az R6-ról nem is beszélve. :DDD
Nem teszem tönkre a szép emlékeim inkább. :D
37.
37.
Assassins creed 2-Rainbow six Vegas-A world of Keflings-Clash of Heroes-Batleblock-Toy Soliders! Ezeket mindenki megkapta??????
36.
36.
sandokan01
En sem tudom a Dirt3-at letolteni. Ha PC-rol csinalom akkor meg bankszamla adatot ker, azt meg nem akarok megadni, semmi kozuk hozza. A One-nal nem kell megadni, de a 360-nal keri. Valami otlet, hogy hogyan lehetne megoldani bankartya adatok nelkul? Elore is koszi.
35.
35.
dcba
#33: Irtam lentebb, h one-on nem fogod tudni aktivalni a 360as jatekaidat, hanem vagy 360on teszed meg, vagy a linken amit alant adtam be es irtam hozza utmutatot, h mit kell csinalj. Olvasd vissza a lenti kommentjeim.
34.
34.
crashpipi
#33: Vedd meg PC-ről webes felületen! Nálam a Forza 6-os DLC-k is kínlódtak eddig mindig. Azt is az Xbox.com-on fizettem ki.
33.
33.
Chelseafan1989
#29: Ma reggel probáltam a konzolon de a gold ajánlatok közé csak a 2 xo-s játékot teszi.
Rá kerestem a Dirt3-ra meg is találta de nincs semmi olyan lehetőség hogy letöltés vagy valami.
Olyan van,hogy Bundle only, view game hub, Rate, Pin.
Ha rámegyek a Bundle only-ra akkor azt írja hogy We did not find anything.
Előre is köszi a segítséget!
32.
32.
UncannyDante94
Hát nálam itt vmi nem okés... beraktam a gears3 lemezét,kiirta h nem tudja lejátszani(vmi hiba koddal),de telepíteni tudom,így hát..telepítem..kiirta h 8,3gb (rem dlc vel,mert anno vettem hozzá dlc-t) éés lassan 1órája telepíti..és még csak 55%on van -.-" szval..WTF?!! v másnál is ez van??:O
31.
31.
crashpipi
Tényleg gyűlnek a 360-as címek és a Ready to install feliratok! :)
30.
30.
Nekem már elkezdtek szállíngózni a 360as játékok!Bár van közte pár amirōl nem is tudtam,hogy megvolt :) Talán az új tulajának köszönhetem?
29.
29.
dcba
#26: Be kell elotte jelentkezni az oldalon az MS felhasznalo neveddel, amivel a boxra is bejelentkeztel es utana nyomj ra a vasarlasra es ott mar ki kene irja, h free. En csak azert aktivaltam be a dirt 3-t, h neked rendesen el tudjam mondani es nekem igy mukodott.

Tehat link amit kuldtem lentebb
bejelentkezel
es utana buy game es felugrik egy ablak es ott latnod kene, h free es akkor ranyomni a megerositesre.
26.
26.
Chelseafan1989
#25: rámegyek kiírja hogy 4990 Ft.
kért bankkártyaához szükséges infokat azt is megcsináltam majd utána visszadobott és kérte a megerősítést de sehol nem írta hogy free.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...