Játékfejlesztésbe vág J.J. Abrams - most tényleg

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 12.
  • Bejelentés
Link másolása
J.J. Abrams produkciós cége és az Epic leányvállalata, a Chair Entertainment közös játékon dolgozik, a Spyjinx bétatesztjére már lehet is jelentkezni. A megjelenése 2016-ban várható.

Az új Star Wars-film mögött álló J.J. Abrams már régóta kacérkodik a játékfejlesztéssel. 2013-ban be is jelentette, hogy a Valve-val karöltve kipróbálná magát a műfajban, azonban ahogy azt a mellékelt ábra mutatja, azóta nemigen sikerült előrelépniük a feleknek.


Annyira nem, hogy Abrams, illetve az ő produkciós cége, a Robot Entertainment most az Epic Games leányvállalatával, a Chair Entertainmenttel (Shadow Complex, Infinity Blade) állt össze, és Spyjinx néven fejlesztenek közös játékot.

A projekt 2016-ban jelenthet meg, és bétatesztet is terveznek hozzá, amire itt tudtok jelentkezni. A játék PC-re és mobilokra készül, az Unreal Engine 4 hajtja, és láthatóan valami kémes sztori lesz: hogy pontosan mit tud majd, még nem tudjuk, mert elvileg lesznek benne akcióelemek, RPG-s karakterfejlődés, kapunk dinamikusan változó játékvilágot, és némi stratégia is kell hozzá, de ez ugye ráhúzható a mai játékok egy jelentős részére is, úgyhogy nem lettünk okosabbak.

4.
4.
Bredm1
3.
3.
Red-E-Kamp Van
A Valve-val jó lett volna, ha valamilyen offline, single játékot készít
2.
2.
Ebben is pénzt lát az öreg, majd csinál valami free to install ocsmányságot...
1.
1.
Perseus84
Mar rosszul kezdodik ha mobilra is keszitik szvsz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...