A Star Wars mellé kapjuk meg az új X-Men teaserét

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Mivel jó eséllyel a Star Wars: The Force Awakens lesz az év legsikeresebb filmje, aligha meglepő, hogy a filmstúdiók megpróbálnak bepasszírozni elé egy-egy új trailert a még készülő blockbustereikből.

Az már szinte biztos, hogy a Captain America: Civil War első előzetesét a Star Wars: The Force Awakens mellett kapjuk meg, és mint kiderült, még egy X-Men: Apocalypse-ízelítőre is számíthatunk. A film producere, Simon Kinberg ezt a Collidernek erősítette meg, és ugyan elmondása szerint inkább egy teaserről van szó, de az legalább egy perc hosszú lesz, és "egy csomó király dolog lesz benne".

Az X-Men: Apocalypse 2016. május 27-én kerül mozikba, és az a Bryan Singer rendezi, aki az első két X-Men-film mellett a tavalyi Days of Future Pastet is összehozta. A filmben Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult és Rose Byrne mellett Oscar Isaac is feltűnik - az Apokalipszist alakító színész nem mellesleg az új Star Wars-filmek Poe Dameronja.

Hugh Jackman (Rozsomák) visszatérését még nem erősítették meg, de a pletykák szerint januárban még újraforgatnak ezt-azt a filmhez, aminél ő is közreműködik állítólag. Jackman egyébként a 2017-es Wolverine 3-ban játssza el utoljára a karaktert.

2.
2.
Na jólvan, már kezdtem volna pötyögni, hogy a Civil War is előtte lesz. :) Nagyon durva lesz a felhozatal mostanában te jó isten.
1.
1.
giga321
Civil War is SW elött jön. És Decemberben jön a Deadpool 2. Trailere is. Nem lennék meglepve, ha betolnák azt is SW elé.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...