Rocket League - egyre biztosabb az xboxos verzió

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 14.
  • Hír
Link másolása
Az autóversenyt és a focit ötvöző Rocket League kétségtelenül az idei év egyik nagy meglepetése PC-n és PS4-en. Noha a fejlesztők már korábban is utaltak rá, egyre biztosabbnak tűnik az Xbox One-os verzió.

A Psyonix alkotása jött, látott és győzött. A Rocket League két teljesen különálló műfajt ötvözött, az autóversenyt és a focit. Míg a rajongók folyamatosan követelik az új tartalmat PC-n és PS4-en, addig a Microsoft konzoljának tulajdonosai irigykedve tekintenek rájuk.

Pedig a fejlesztők már egy augusztusi interjúban is elhintették, hogy a játék más platformokon is megjelenhet, most pedig a cég vezérigazgatója, Dave Hagewood a Red Bullnak nyilatkozta, hogy az Xbox One-os változat nagyon is elképzelhető.

"Még nem tudom megmondani, de folyton keressük az új platformokat és egy bizonyos ponton előfordulhat, hogy sor kerül néhány bejelentésre. Remélhetőleg még az év vége előtt, de nem tudom megerősíteni."

A szóvirágból kisilabizálható, hogy e hónapban, vagy decemberben sor kerülhet a leleplezésre.

A játék roppant sikeres: PC-n és PS4-en már átlépte az ötmilliomodik letöltést, ami nem csoda, elvégre a PS Plusszal ingyen hozzájuthattunk. Csak a Steamen 1 millióan ruháztak be rá.

4.
4.
Yanez
#3: Én már hónapok óta tolom, szinte napi szinten, és megunhatatlan! Ja meg volt már több frissítés is hozzá, ami még jobban megdobta az egész mókát.
3.
3.
Eleinte rakaptam de par het utan toroltem mert elegge egysiku es uncsi lett...jo probalkozas, de sztem sokaig nem lehet vele tolni.
2.
2.
mestermagyar
LOL, DOTA, Rocket League, CS. Faék egyszerű és olcsó, ezért szeretik az emberek.
1.
1.
respectpele10
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...