Rocket League PC, PS4, SW, XBOXONE

A Rocket League egyszerre sport- és versenyjáték, de abból is a jobbik fajta.
Típus: Autóverseny, Foci, Sport

Rocket League - irány a Tótágas!

Idén halloweenkor a Psyonix is kitesz magáért, és izgalmas eventtel készül a Rocket League rajongói számára; kedvenc járgányaink ugyanis egy vérfagyasztó látogatást tesznek a Stranger Things Tótágasába.

Rocket League - tervrajzok váltják a loot boxokat

A Psyonix még augusztusban jelentette be, hogy a Rocket League búcsút int a loot boxoknak, a sokat kritizált mechanikát pedig egy átláthatóbb rendszer váltja majd. A minap bemutatkoztak a tervrajzok.

Kiveszik a loot boxokat a Rocket League-ből

A Rocket League fejlesztői bejelentették, hogy hamarosan kiveszik a loot boxokat a játékukból. Egy olyan rendszer érkezik helyettük, amely pontosan megmutatja a játékosoknak, hogy mit vásárolnak.

Rocket League - irány a filmek birodalma!

Idén sem telhet el a vakáció nyári Rocket League-event nélkül! A homokos strand helyett ezúttal irány a blockbusterekkel teli mozi, ahol összefuthatunk E.T.-vel, a Szellemirtókkal, és még KITT is beköszön.

Az Epic Gamesnél a Rocket League fejlesztője

Meglepő felvásárlás híre jutott el a szaksajtóba: az Epic Games megvette a Rocket League fejlesztőjét, a Psyonixet. Logikus, hogy ez után az Epic Games Store-ban is kapható lesz a focis versenyjáték.

Íme, a Steam Awards 2018 győztesei

A Steam Awards 2018 jelöltjeinek listáját még decemberben véglegesítették, a tegnapi napon pedig meg is történt a szavazatok összesítése és a győztesek kihirdetése. Az év fejlesztője a CD Projekt RED, az év játéka pedig a PUBG.

Rocket League - eljött a totális cross-play ideje

Ha valami, akkor ez aztán igazán nehezen jött össze, de végül eljött a várva-várt nap; mostantól teljesül a játékosok régóta szőtt álma, és mindenki együtt játszhat platformtól függetlenül a Rocket League-gel.

Rocket League - 2019-től él a teljes cross-play

Ugyan limitált formában már együtt játszhattak a PC-sek a konzolosokkal, ám a PlayStation 4-ről érkezőknek még nem volt lehetőségük Switch- és Xbox One-tulajdonos barátaikkal együtt focizni. 2019-ben azonban mindez megváltozik.

Ingyen kipróbálható játékok a hétvégére

A PS4-esek dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen egy viszonylag friss versenyjátékot, az Onrusht nyüstölhetik mától egészen vasárnapig. A Steamen és Xbox One-on a harmadik születésnapját ünneplő Rocket League-be kóstolhatunk bele.

A harmadik szülinapját ünnepli a Rocket League

Mivel mással, ha nem egy ingame eseménnyel? Nem a Rocket League az egyetlen évfordulós játék a Psyonixnál egyébként, a csapat korábbi címe, a Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars most tízéves.