Rocket League PC, PS4, SW, XBOXONE

A Rocket League egyszerre sport- és versenyjáték, de abból is a jobbik fajta.
Típus: Autóverseny, Foci, Sport

Megszépült PlayStation 5-ön a Rocket League

A napokban elrajtolt a Psyonix autósjátékának a negyedik szezonja, aminek a keretei között a minap befutott egy patch a PS5-ös változathoz. Ennek köszönhetően most már akár 4K-ban vagy 120 fps-sel is mehet a száguldozás.

E3 2021: Futottak még a Summer Game Festen

A fontosabb bejelentések és látnivalók mellett egy sor apróság kapott helyet az idei Summer Game Fest nyitóeseményén: ezeket összeszedtük nektek egy csokorba, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Play at Home - in-game tartalmakat osztogat a Sony

Tovább folytatódik a Sony Play at Home elnevezésű kezdeményezése, azonban ezúttal nem ajándékjátékokkal, hanem ingyenes játékon belüli extrákkal kedveskedik a PlayStation-tulajoknak a japán cég.

A Forma 1 is beköszön a Rocket League-be

Hamarosan elrajtol a Rocket Leauge legújabb szezonja, amelynek részeként különféle NASCAR- és a Forma 1-tartalmak is várják majd a rajongókat. Csekkoljátok az első kedvcsinálót!

Ezek voltak az Epic Spring Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Epic Games Store az első Nintendo Directhez hasonló műsorát, a Spring Showcase pedig hozott is magával egy-két izgalmas bejelentést: lássuk, hogy mi fért a húszperces adásba!

Limitált ideig NFL-játékmódot kap a Rocket League

Jövő héten kerül megrendezésre az aktuális Super Bowl, aminek az alkalmából egy hét erejéig az amerikai foci szabályaihoz igazodó játékmóddal bővül majd a Psyonix autósjátéka, a Rocket League.

Rocket League - indul a második szezon

Napokon belül elstartol az immáron ingyenesen játszható Rocket League második szezonja, aminek az egyik legnagyobb újítása a személyre szabható gólhimnusz lesz, hogy így legyen még stílusosabb a pontszerzésünk visszanézése.

Egyre több Xbox One-játék támogatja a 120 fps-t

A visszafelé kompatibilitásnak és az új Xboxok erejének hála szépen bővül azon előző generációs játékoknak a száma, amelyek immáron akár 120 fps-sel is futtathatók az új konzolokon. De mi a helyzet a PlayStation 5-tel?

Tombol a halloween a videojátékokban

Jövő hét szombaton hivatalosan is beköszönt az ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnep, a Halloween, amit a különböző játékok is előszeretettel ünnepelnek meg. Ezekből igyekeztünk most egy csokorba szedni néhány példát.

Rocket League - jót tett neki a free-to-play modell

Megtörtént a PC-s Rocket League korábban már beharangozott digitális költözködése, amitől először bár bedőltek a szerverek, úgy látszik, ez sem vette el a játékosok kedvét az autós focitól.