Rocket League PC, PS4, SW, XBOXONE

A Rocket League egyszerre sport- és versenyjáték, de abból is a jobbik fajta.

SGF 2022: RGB PC-kkel, kecskékkel és szellemekkel erősít az Epic

Az új Gyűrűk Ura-játék mellett bőven akadt még érdekesség az Epic tarsolyában, úgyhogy összeszedtük nektek az Epic Games Summer Showcase legfontosabb bejelentéseit, nehogy lemaradjatok valamiről.

Rocket League-riválison dolgozik a 2K Games

Úgy tűnik, a 2K Games megirigyelte a Rocket League sikerét, és állítólag már javában dolgozik azon, hogy előrukkoljon a méltó kihívójával - csak itt motorokkal hajtunk majd a gólokért.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Megszépült PlayStation 5-ön a Rocket League

A napokban elrajtolt a Psyonix autósjátékának a negyedik szezonja, aminek a keretei között a minap befutott egy patch a PS5-ös változathoz. Ennek köszönhetően most már akár 4K-ban vagy 120 fps-sel is mehet a száguldozás.

E3 2021: Futottak még a Summer Game Festen

A fontosabb bejelentések és látnivalók mellett egy sor apróság kapott helyet az idei Summer Game Fest nyitóeseményén: ezeket összeszedtük nektek egy csokorba, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Play at Home - in-game tartalmakat osztogat a Sony

Tovább folytatódik a Sony Play at Home elnevezésű kezdeményezése, azonban ezúttal nem ajándékjátékokkal, hanem ingyenes játékon belüli extrákkal kedveskedik a PlayStation-tulajoknak a japán cég.

A Forma 1 is beköszön a Rocket League-be

Hamarosan elrajtol a Rocket Leauge legújabb szezonja, amelynek részeként különféle NASCAR- és a Forma 1-tartalmak is várják majd a rajongókat. Csekkoljátok az első kedvcsinálót!

Ezek voltak az Epic Spring Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Epic Games Store az első Nintendo Directhez hasonló műsorát, a Spring Showcase pedig hozott is magával egy-két izgalmas bejelentést: lássuk, hogy mi fért a húszperces adásba!

Limitált ideig NFL-játékmódot kap a Rocket League

Jövő héten kerül megrendezésre az aktuális Super Bowl, aminek az alkalmából egy hét erejéig az amerikai foci szabályaihoz igazodó játékmóddal bővül majd a Psyonix autósjátéka, a Rocket League.

Rocket League - indul a második szezon

Napokon belül elstartol az immáron ingyenesen játszható Rocket League második szezonja, aminek az egyik legnagyobb újítása a személyre szabható gólhimnusz lesz, hogy így legyen még stílusosabb a pontszerzésünk visszanézése.