Rocket League PC, PS4, SW, XBOXONE

A Rocket League egyszerre sport- és versenyjáték, de abból is a jobbik fajta.
Típus: Autóverseny, Foci, Sport

Íme, a Steam Awards 2018 győztesei

A Steam Awards 2018 jelöltjeinek listáját még decemberben véglegesítették, a tegnapi napon pedig meg is történt a szavazatok összesítése és a győztesek kihirdetése. Az év fejlesztője a CD Projekt RED, az év játéka pedig a PUBG.

Rocket League - eljött a totális cross-play ideje

Ha valami, akkor ez aztán igazán nehezen jött össze, de végül eljött a várva-várt nap; mostantól teljesül a játékosok régóta szőtt álma, és mindenki együtt játszhat platformtól függetlenül a Rocket League-gel.

Rocket League - 2019-től él a teljes cross-play

Ugyan limitált formában már együtt játszhattak a PC-sek a konzolosokkal, ám a PlayStation 4-ről érkezőknek még nem volt lehetőségük Switch- és Xbox One-tulajdonos barátaikkal együtt focizni. 2019-ben azonban mindez megváltozik.

Ingyen kipróbálható játékok a hétvégére

A PS4-esek dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen egy viszonylag friss versenyjátékot, az Onrusht nyüstölhetik mától egészen vasárnapig. A Steamen és Xbox One-on a harmadik születésnapját ünneplő Rocket League-be kóstolhatunk bele.

A harmadik szülinapját ünnepli a Rocket League

Mivel mással, ha nem egy ingame eseménnyel? Nem a Rocket League az egyetlen évfordulós játék a Psyonixnál egyébként, a csapat korábbi címe, a Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars most tízéves.

Nyitni készül a Sony a cross-play funkciók terén?

Még mindig nem rendeződött a helyzet a Sony és a cross-play funkciók kapcsán, a játékosok pedig egyre elégedetlenebbek, hiszen mostanra már köztudott, hogy a megkötések mögött kizárólagosan pénzügyi okok szerepelnek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokra már érezhetően kevesebb megjelenés jutott, mint az elmúlt hetekre, de annyi baj legyen: az ínyencek még így is találnak a fogukra való címet, és végre jut idő a lemaradások pótlására is!

Rocket League - tengerpart és pálmafák

A Psyonix alkotásáról sok mindent el lehet mondani, azt azonban nem, hogy a készítői magára hagyták volna az elmúlt három évben. Új aréna, új autó, új event, új díszítések a láthatáron. Érdemes lesz focizni a nyáron!

Humble Bundle - középpontban a multiplayer

A Humble Hooked on Multiplayer 2018 Bundle elnevezésű akció során a Rocket League mellett olyan remek, multiplayer játékmódra kiélezett indie alkotásokat szerezhetünk be akciós áron, mint a Duck Game és a Besiege.

Rocket League - platformok közt is lőhetünk gólt

Cross-platform támogatást kap a Rocket League. A népszerú autósjátékban eddig is megvolt a lehetőség a platformok közti privát meccsek létrehozására, de a Psyonix mostantól felemel minden erre vonatkozó korlátozást a többi játékmódról is.