Négy karakterünk lehet a The Divisionben

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 14.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft Massive sikervárományos játékában nem korlátoznak minket egyetlen hősre, akár négy karaktert is készíthetünk magunknak. Tőlünk függ, hogy a missziók előtt melyiket választjuk ki a menüben.

Noha a legtöbben bizonyára beérik egyetlen hőssel is, nem árt tudni, hogy a The Divisionben egyszerre négy karakterslot áll rendelkezésünkre. A Destinyvel összehasonlítva mindenképpen jól járunk, elvégre a Bungie játékában csak három slotunk volt.

A játék felhasználói felületéért felelős fejlesztő, Lars Vincent egy gameplay jelenetekkel teletömött videóban válaszolt a rajongók kérdéseire.


Vincent szerint a többféle karakter ideális lehet, ha különböző baráti társaságokkal játszunk, különböző szinteken. Egyszerre csak két képességgel vértezhetjük fel hőseinket, de ezt a kettőt bármikor variálhatjuk. Amelyik képességet már megnyitottuk, azt kiválaszthatjuk egy másik hős esetében is, nem kell egy bizonyos karakterbuilddel végignyomnunk a játékot, szabadon kísérletezhetünk.

A The Division bétája decemberben élesedik Xbox One-on, majd a jövő év elején PC-n és PS4-en is. A végleges változat március 8-án érkezik.

11.
11.
_Tappancs_
youtubon van egy jó grafika elemzés
https://www.youtube.com/watch?v=uv5OXQayi2o
10.
10.
Stranger
#8: Jó volt ez is megdobni az új konzolok eladását... Majd 2 év múlva talán láthatjuk azt a szintet amit első nap promóztak. Amúgy gusztustalanok ezek a minden kis fícsört kiemelő marketingvideok, mintha világmegváltó UI-t mutatnának be, stb... :D Így lett eladva a Destiny is. aztán meg...
9.
9.
_Tappancs_
#8: jaja, már árnyéka önmagának...:S Pedig nem semmi volt ahogy kinézett.
8.
8.
Úgy látom a grafikát már sikerült fullra lebutítani(közelében sincs annak amit eleinte mutattak) már csak a játékot kell elbaszni...de én bízom benne hogy sikerül az is, soha nem csalódok bennük :D:D
4.
4.
respectpele10
Van egy olyan érzésem, hogy ez a játék is bukta lesz :D
2.
2.
azureknight0715
Elővan rendelve rem nem fogom megbánni. Gameplay alapján elégé jónak tünik főleg a taktikai része. Meg van rgy kis walking dead feelingje csak zombik nélkül :)
1.
1.
exonic
Na jó, de a Destinyben nem is kell háromnál több, elvégre 3 kaszt van, a subklasszok között szabadon váltogathatunk...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...