Megérkeztek a tokenek Forza Motorsport 6-ba

Link másolása
A Forza Motorsport 6-ban is feltűntek a tokenek, melyeket valódi pénzért vásárolhatnak meg a játékosok. A tokeneken játékbeli cuccokat, így például autókat vagy mod packeket lehet venni.

Immár a Forza Motorsport 6-ban is elérhetőek a tokenek, mellyel az új epizódban is meghonosodik sokak által gyűlölt mikrotranzakciós rendszer. A tokenek a Forza 6 esetében nem voltak elérhetőek a megjelenés napján, azonban nem kellett sokat várni rájuk.

A tokeneket valódi pénzért vásárolhatják meg a lustább játékosok, ezeken pedig játékbeli cuccokat - autókat, mod packeket - vehetnek, így megkímélve magukat az unalmas körözgetésektől. Az árlistát alább találjátok:

  • 100 Forza 6 token – $0.00
  • 325 Forza 6 token – $2.99
  • 1250 Forza 6 token – $9.99
  • 575 Forza 6 token – $4.99
  • 1250 Forza 6 token – $9.99
  • 2700 Forza 6 token – $19.99
  • 8000 Forza 6 token – $49.99
  • 20000 Forza 6 token – $99.99


Ha nem akarsz tokeneket használni, akkor a HUD-beállításoknál szinte teljesen eltüntetheted őket - így a játékbeli cuccoknak csak a creditben kiírt ára fog látszódni.

7.
7.
mvf410
Az a durva számomra még, hogy olyan autóért is "vagyonokat" kell fizetnem, ami pl. a Horizonban alap, hogy megkapod... nah mindegy. Nyilván nem kötelező megvenni, csak kiábrándító, hogy amit eddig természetesnek vettem, azért is fizetnem kell még a játékon kívül.
6.
6.
Paint
Nem értem, hogy manapság miért kell minden jó játékot elrontani mikrotranzakciókkal?
5.
5.
crashpipi
Sosem értettem, hogy miért zavar másokat, egy olyasvalaminek a lehetősége, ami nem kötelező és nem érint hátrányosan senkit.
4.
4.
TokenD
az ilyen húzások annyira undorítóak....
3.
3.
godach
Én már a Horizonban csalódtam kicsit, amikor szembesült velem, a gyors utazás pénzbeli megvásárlása, valamint a rejtett cuccok pénzbeli térképének megvétele. Minden esetre, egyiket sem használom. A második, meg számomra, egyenesen cheatnek minősül, tehát attól is távol tartanám magam, még ha ingyen is lenne, akkor is.
Aki meg fizet érte, meg is érdemli.
2.
2.
Dark_Temptation
szaaaaaaaaaaaar :D mikrotranzakcióóóó :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...