Star Wars: Battlefront - szinte biztos a folytatás

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 17.
  • Hír
Link másolása
A héten jelenik meg a Star Wars: Battlefront, de az EA már a folytatáson gondolkodik. Egy konferencián a kiadó egyik fejese, Blake Jorgensen elhintette, hogy a Disneyvel kötött szerződés 10 évre szól, és ebbe minden beletartozik.

Tegnap a San Franciscóban tartott UBS Global Technology Conference-en az EA egyik fejese, Blake Jorgensen kifejtette, hogy a Disneyvel kötött partnerségük tíz évre szól, így nincs akadálya annak, hogy még több Star Wars: Battlefront készüljön, valamint más műfajú alkotások is várhatóak PC-re, konzolokra és mobilokra. 

Egy másik készülő Star Wars-játék is kilátásban van, ez az Amy Hennig nevével fémjelzett Visceral-cím, ami a pletykák szerint egy Unchartedre, illetve Mercenariesre hajazó cím lesz.

A konferencián Jorgensen elhintette, hogy az EA nem csupán az eddig napvilágot látott hat Star Wars-film alapján készíthet játékot, hanem a közelgő The Force Awakens, a további fő részek és a már bejelentett spin-offok alapján is. Ennek ellenére a céljuk nem az, hogy sima adaptációk készüljenek, az IP-t arra használják fel inkább, hogy "nagy, izgalmas játékokat" csináljanak.

A Star Wars: Battlefront november 19-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

32.
32.
Én egy következő Kyle Katarn - féle Dark Forcest-t kérnék, Mass Effect szerű csapat alapú játékmenettel és bejárható univerzummal, kizárólag single-ben. Vagy adják vissza az ELLOPOTT 1313-amat ! :DDD
27.
27.
Ruga
#23 Úgy tudom van benne kifejezett repkedős pálya ahol az ez megy. Nincs mit. :)
26.
26.
Cipo3
#12: Hát nekem már megy a játék teljes pompájában. De másnak is mert tele van Francia videokkal a net.
25.
25.
Neo1989
De Single abban se lesz szal köszi.
24.
24.
Chrysh
#23: Meg egy Battlefront 2 HD Remaster-t is :D
23.
23.
delphijos
Én egy X Wing vs. TIE Fighter-t kérnék szépen. Mai szintű grafikával. Köszönöm. :)
22.
22.
azureknight0715
Szimplán egy mass effect témájú star wars kéne és az ütne rendesen.
21.
21.
strike19
#17: Én már évek óta erre vágyom.Annyi jó Star Wars játék volt régen.
Jedi Knight széria ,Rogue Squadron ,Republic Commnado.
Komolyan nem is kéne bele semmi csavaros történet.Csak legyen meg az a hangulat:film zene és annak újrakevert változatai.
Lehessen benne járművet vezetni.
Hitesse el velem azt ,hogy én vagyok a galaxis egyik kulcs fontosságú karakter és a fejlődásemtől függ a galaxis sorsa.(Kotor).
19.
19.
Chrysh
#17: Én egy Republic Commando 2-t rendelnék házhoz :D
17.
17.
biohazard rex
egy rouge squadron-t kérünk, fasza single/coop-al esetleg 4v4 pvp oszt csókolom.
16.
16.
burns1977
#14: Nem vagy egyedül! Offline sem megy még. 1nap 7óra van a startig :(
14.
14.
Cipo3
#12: A túróba, itt van a kezemben és nem tudok vele este játszani? Offline?
12.
12.
Thor Vath
Most mindenki a kardjába dől, de a BF is mindig új részekkel jelenik meg, egy szó se volt arról, hogy évente lesz új Battlefront.
#2: 19-én van hivatalos európai megjelenés. Nekem is megvan már, de nem lehet indítani, visszadob azzal, hogy próbálkozzam újra 19-én.
10.
10.
Szomorú vagyok, bár sejteni lehetett, de titkon, naivan reménykedtem, hogy talán nem sorozat lesz és inkább DLC-kkel tartják életben a címet, mintsem évente kiadnak új részt + season passt, ami orbitális lehúzás! :( Pont olyan, mint az F1-201x széria. Mindegy, számomra ez a lökés kellett, hogy felejtős legyen a cím és szomorúan irigykedjek azokra akik nem sajnálnak ennyit kiadni érte... :D
9.
9.
7.
7.
Dark_Temptation
#6: ++++ teljesen egyet értek. A 4-5-6 on nőttem fel és most meg leszek kövezve de nekem az 1-2-3 sokkal jobban tetszett. Remenykedem hatha lesz belőlük dlc a battlefrontban
6.
6.
Chrysh
Értem én, hogy merénylet lesz a Star Wars ellen, amit mondok, de nem lehetne helyszíneket összeválogatni az SW 1-2-3-ból? Mármint a sztori helyenként tényleg elég butácska az új trilógiának, de azért van egy pár olyan terep, ahol szívesen megnéznék egy Battlefront-féle csatát.
5.
5.
xanatos0911
Kyle Katarn FTW.. új Jedi Knight-ot a népnek! Vagy legalább egy TFU-féle, rendes sztorival ellátott játékot, multiplayerrel!
4.
4.
logic5
Jöhetne egy fasza kampány mondjuk kezdetnek... Meg egy normális bf mondjuk WWII témával. na akkor engem szvsz megvennének! De csakis a DICE-tól...
2.
2.
Cipo3
"A héten jelenik meg a Star Wars: Battlefront" Ez vicces cím, minekután már megjelent.
2 órája kaptam a mailt, hogy mehetek érte a boltba. Valamikor ebédszünetben át is ugrok.
1.
1.
joshfeed
Ha egy tisztességes a Csillagok háborújábol ismert Trench run-os halálcsillag elleni játékot összehoznak egy korhű grafikával én már elégedett leszek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...