December elején jön a Rayman Adventures

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Ma ünnepli huszadik születésnapját a Rayman-sorozat, így a Ubisoft egyrészt pontos dátummal címkézte fel a nyáron bejelentett Rayman Adventurest, másrészt indított egy livestreamet, ahol Michel Ancel lesz a vendég.

Még nyáron mutatkozott be a megújult Rayman-sorozat legújabb, kizárólag mobilokra készülő mellékága, a Rayman Adventures, ami a Ubisoft mai bejelentése szerint december 3-án jelenik meg iPhone-ra, iPadre és androidos készülékekre.


A Rayman Legends világában játszódó új epizódban Rayman és Barbara egy elvarázsolt erdőben kerülnek kalamajkába.

Az idén húszéves sorozat azzal ünnepli születésnapját, hogy egy livestream keretén belül nosztalgiázik Ancel. A már futó streamben épp az első résszel bohóckodik a dizájner.

12.
12.
kivenoko
Nekem a Rayman 2 az örök kedvenc. Rengeteg időt beleöltem még kicsi gamerként. :) A zenék meg a tájak + a hangulat. Imádtam... imádom! :D Az összes eddigi Rayman játékkal játszottam, beleérte ugye a 95-ös részt is és nagyon sajnáltam, hogy nem készül több rész. A Rayman M sem volt olyan rossz. A 2006-os RR viszont nem jött át. Nem volt rossz az sem, mert voltak benne vicces dolgok, de inkább csak egy nintendo wii promó játéknak tartottam. Aztán 2011-ben az Origins-szel megvettek kilóra. :D
11.
11.
#10: En a ket utobbit a lanyommal koopban tolom.
Tokre tetszik neki, hogy tud sallereket osztani :D
10.
10.
Megint formabontó leszek, de én egy Rayman - Raving Rabbids 2 -nek örülnék, PC-n :D Az első rész a csemetém abszolút kedvenc játéka a Super Panda Adventures után ! :D ( Bár a Legends és az Origins még nekem is bejön ).
9.
9.
Paint
#6: Támogatlak, de szerintem a grafika továbbra is maradjon 2d-s, mert az jobban áll a Rayman univerzumnak. Szerintem. :-)
8.
8.
jolvokq
na de azért örülnék akár folytatásnak is origins 2 legend 2 rayman 4 :D
7.
7.
jolvokq
anno én a rayman 3 mat vitem végig még karácsonykor :D anyira jó kis karácsonyi hangulatot adot a játék hogy hihetetlen :D a karácsony fa illata plusz rayman nagyon jó kombináció :D :D
6.
6.
jolvokq
én jobban örülnék egy nem telefonos ki adásnak :D jöhetnének konzolokra pc re is a nagyobb raymenek :) valami jó nagy szép 3d s :D
5.
5.
sisxgame
https://itunes.apple.com/nz/app/rayman-adventures./id973020044?mt=8

ez nem a junglerun meg a fieata run

mondom én hogy már kijött ios ra
4.
4.
Yanez
#3: Mindkettőt kimaxoltam, akárcsak az Originst meg a Legendset. :)
3.
3.
mnmn1
#2: Ja, meg van még a Rayman Jungle Run is, egész jó mindketto ;)
2.
2.
bane
#1: Az a Rayman Fiesta.
Amúgy örülök a hírnek, most volt 1-2hete ingyenes iOS-en gyorsan le is töltöttem és rendkívül beszippantott a "Rayman-hangulat". A zenéit pedig zseniálisnak tartom csak kevés van belőlük sajnos.
1.
1.
sisxgame
asszem ios ra már rég megjelent
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...