Elrajtolt a The Crew kiegészítője

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 18.
  • Letöltés
Link másolása
Letölthető formában már tegnap óta megvásárolható a The Crew első méretesebb kiegészítője, a Wild Run. Az adalékkal együtt egy ingyenes frissítés is érkezett, hamarosan pedig a próbaverzió is megújul.

Egy új trailer és néhány kép társaságában rajtolt el tegnap a The Crew: Wild Run, holnap pedig dobozos változatban is megjelenik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A kiegészítővel egy ingyenes frissítés is elérhetővé vált a játékhoz, amely felturbózza a grafikát, átalakít néhány területet és egy új időjárásrendszert is bevezet.


A Wild Run a The Summit nevű versenysorozat mellett négy új járműtípust hoz a játékba, ezeket hamarosan ingyen is kipróbálhatjuk, ugyanis a The Crew kétórás próbaverziója is megújul majd.

8.
8.
dani1124
Azér azt nem gondoltam hogy egy DLCér lesz pofájuk elkérni 10 ezer forint körüli összeget. aztán azon kívül hogy hűűdemenőő monster truck meg drift meg drag. semmit nem nyújt ,húztak a grafikán ami elvárható volt. de visszapillantó továbbra sincs, illetve semmit nem ér. kb 2 játékórából 10 percig találkoztam esővel. Monster truck...amerikai baromság... ráadásul katasztrófa irányítással. a drift továbbra is szörnyű. aki driftelni akar az menjen fel a hegyekbe havas útra egy performance autóval.
7.
7.
Binder
Amúgy én is ma megyek érte...egy évet vártam rá hogy befejezzék a játékot...Jövőilyenkor az NFS_t is megveszem...xD
6.
6.
Binder
#5: Demó már nagyon rég van...csak most hogy jött a frissítés, azt az is megjkapja, és a WildRun cuccai is kipróbálhatóak benne.
5.
5.
Necreon
Nem is láttam hogy van próbaverzió. Viszont csupa jót hallok a változtatásokról (vezetési modell és egyebek), pont gondoltam rá hogy ha már úgy is kettő az egyben csomag lesz egy áráért, idén bepróbálkozok vele. De hát így még jobb.
4.
4.
Binder
#1: Persze...rajta is van a dobozon! Keress rá borítóképre, és ottvan hogy az alapjáték is bennevan...amúgy ez nem egy külön jtszható cucc, ehhez kell az alapjáték!
3.
3.
shooter1234
Én anno megvettem a Crew Limited Editiont, majd rá egy kb. fél évvel a season pass -t. A kettő ára nagyjából megegyezett, és a wild run ára is kb. hasonló 9 ezer forint körül vettem az alapjátékot, még ennyiért a season pass -t és kb. ennyiért még nem fogom megvenni ezt is. (Régen a season pass -t azért találták ki, hogy amik jönnek dlc -k a játékhoz azokat mind megkapot egytől-egyig kivétel nélkül, vagyis előfizetszaz összesre. Mára ez megváltozott.)
2.
2.
fojesz
#1: Ahogy én nézegettem, külön jön egy olyan kiadás, ami tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőt is.
1.
1.
Chelseafan1989
A dobozos verzió tartalmazza az alapjátékot is vagy csak a kiegészítőt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...