HWSW: Alaposan átalakul a Google+

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 18.
  • Hír
Link másolása
A közösségi oldal felületét a Google átszabta, elképzelései szerint az a jövőben kimondottan az azonos érdeklődési körűeknek lesz hivatott közös fórumot biztosítani, kvázi a Pinterest és a Reddit keresztezéseként.

Komoly ráncfelvarrást kap a Google+, a keresőóriás a felhasználói visszajelzések alapján szinte teljesen újratervezte közösségi oldalának felületét. A megújult UI a Közösségeket és Gyűjteményeket helyezi előtérbe, a teljes közösségi hálót a felhasználók különböző érdeklődési körei köré rendezve. A tatarozáson átesett rendszer mindezek mellett a vállalat szerint a mobilos böngészőkhöz is sokkal jobban idomul.

Az újítások mellett azok indoka is érdekes: a Google felmérései alapján ugyanis a nagy lendülettel indult, végül azonban jóval versenytársai mögött rekedő szolgáltatást felhasználói elsősorban érdeklődési köreik követésére, megvitatására, illetve a hasonló érdeklődésűekkel való találkozásra használják. Ennek megfelelően a vállalat a frissített felületet is erre hegyezte ki, továbbá, ahogy Luke Wroblewski a cég termékigazgatója fogalmaz, a szolgáltatás "minden aspektusát radikálisan leegyszerűsítette".

Ha többet szeretnél tudni a megújult Google+-ról, irány a HWSW teljes cikke!

2.
2.
mestermagyar
#1: Ha megutálják a facebookot az emberek, nyargalnak majd a következő nagycéghez aki felhasználja őket, szarul intéz mindent, összedolgozik a kormányokkal hogy letiltsanak minden szerintük "rossz" posztot, és legvégsősorban havonta új és kezelhetőnek gondolt felületekre váltanak.
1.
1.
Látom ez is marhára érdekel mindenkit ... :D Egyébként ez mi ez ? :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...