Decemberben újra kiegészül a Rocket League

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 19.
  • Letöltés
Link másolása
A Rocket League következő prémium DLC-je némi posztapokaliptikus fűszerrel vértezi fel a játékot. A Chaos Run csomag a jövő hónapban élesedik, egy új arénával és két autóval bővíti a felhozatalt.

Oké, a Wastelandnek hívott aréna alapból ingyenes lesz mindenki számára. Ez lesz az első nem sztenderd pálya a játékban, amely jóval szélesebb, mint a korábbiak, valamint különböző boostokat pakolnak rá.

A Chaos Run két új verdát is tartalmaz: a Rippert és a Grogot, melléjük matricák, festések, kerekek és más testreszabható elemek is járnak.

A 3,99 dollárba fájó DLC decemberben élesedik PC-n és PS4-en. Az alapjátékot mi is imádtuk, az év egyik meglepetésjátékáról van szó.

5.
5.
mestermagyar
#4: Szarkazmus arrafelé ismerős?
4.
4.
Sischo
#1: Hát Szerintem pont hogy ez a DLC politika nem büdös. A kiegészítőnek csak a kozmetikai részéért kell fizetnie annak akinek ez számít vagy éppen támogatni akarja a fejlesztőt. Az érdemi tartalmakért soha nem kellett fizetni és ez szerintem tök korrekt dolog. Meg amúgy is a Psyonix-ról sokan példát vehetnének, mert sokat adnak a közösség visszajelzéseire.
3.
3.
Yanez
#2: Már megint nem érted? Hidd el, ismét nálad van elásva a kutyus! :) Ám ettől a játéktól legalább nem fogsz félni. :D
2.
2.
Egyszerűen nem tudom megfejteni mi ennek a játéknak a titka, a sikerének az oka, mert látszólag nincs neki ! :( Nem értem emberek miért játszanak ezzel, miért ölnek bele pénzt és egyébként is. Taszít, mint Scarletet a minionok ! :D
1.
1.
mestermagyar
Kicsit lehetne szelektív a "most érdemes xbox one-ra váltani" reklám. Mintha azt sugallnák ezzel hogy "A ps4 és a PC már odaveszett a rocket league büdös DLC-politikájának, maradj hű a boxhoz és még egy ideig nyugtod lesz tőle!".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...