Ark: Survival Evolved - hamarosan Xboxra is

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Jelenleg csak a Steam Early Access keretein belül próbálható ki a Studio Wildcard dinóvadászós játéka, az Ark: Survival Evolved, ám a jelenlegi hírek szerint hamarosan az Xbox One Game Preview programjában is felbukkan.

A Studio Wildcard már korábban is jelezte, hogy az eddig kétmillió példányban elkelt Ark: Survival Evolved ki fog törni a Steam Early Access kereteiből, és célba veszi a konzolokat. Eddig bizonytalan volt, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra mikor jelenik meg a játék, de a Steamen olvasható egyik friss bejegyzés szerint már nagyon közel áll hozzá a csapat, hogy a Microsoft konzolján kipróbálható legyen a dinóvadászós, szigetfelfedezős kaland.


A leírás szerint még idén télen bemutatkozik az Xbox One-os verzió, ráadásul a Xbox One Game Preview programjának egyik új szereplőjeként, így a Steam Early Accesshez hasonló modellt követ a játék. A különbség annyi, hogy itt ingyen próbálhatja ki mindenki a játékot és ha utána is szeretnénk támogatni a készítőket, akkor fizethetünk a termékért.

A teljes változat megjelenése továbbra is 2016.

1.
1.
PaprikaJancsi
Húúú, alig várom, biztos hatalmas game lehet. Remélem jó áron jön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...